PUŢIN SPORT, LA DRUM DE SEARĂ

0
30

Odată cu ieşirea temporară din joc a celor 8 grei, condamnaţi plus Gigi Becali, se petrec multe ciudăţenii în fotbalul nostru. Noul preşedinte al FRF nu pare să vrea schimbări reale odată ce i-a acordat credit lui Piţurcă. Gino Iorgulescu, noul şef al Ligii e confuz şi dubios la fiecare apariţie sau decizie. La DigiSport îl văd comentând meciurile altora pe Dinu Vamă, acest golan care ieri punea piedică unui jucător advers, care încerca să ia mingea din apropierea lui (oficialul trebuia să se dea un pas înapoi, dar n-a făcut-o). Între timp lăudatul antrenor D. Isăilă a fost demis şi înlocuit cu Florin Marin la Astra. Altă mânărie, marca Dinu Vamă. La Sport.ro Reghekampf a acceptat să participe la o discuţie cu M. Mironică şi unul, Lucian. Fiecare întrebare conţinea o capacană, un atac la club, le Becali, la Stoica, la Ana Maria Prodan…Toată admiraţia pentru felul în care a rezistat Reghe..La meciul Concordia -Petrolul a fost 1-1 dar nu se mai vorbeşte de blat (ciudat că Lucescu n-a putut bate încă pe nimeni!), iar la Dinamo- Pandurii comentatorii de la Digi exultă când Dinamo egalează în min 70…Fotbalul a devenit mai murdar, aşa pare… şi-a schimbat doar polii de influenţă…Mie aşa mi se pare …Dinamo trebuie să ajungă mai sus. E ordin! * Între timp marele miliţian Mitică Dragomir este chestionat despre orice, în legătură cu orice mişcare din fotbal…Dinamo- Pandurii s-a făcut 2-2…iar în min 94 este 2-3! Mă bucur pentru Cristi Pusztai şi echipa din Tg. Jiu care merita victoria! Comentatorii n-au mai exultat!
P.S. Am citit şi faptul că Simona Halep anunţă că participă la un turneu mare, dar abandonează în ultima clipă…Ori n-are manager, ori e unul foarte prost. Dacă te doare ceva, dacă te-ai operat, nu te înscrii…Un traseu ascendent poate fi perturbat serios de o strategie neinspirată.
P.S. Dacă  Steaua bate Săgeata, atunci cu siguranţă va fi datorită arbitrilor, relaţiilor, aranjamentelor. Aşa vor scrie marii specialişti în fotbal. Era o vreme când aveam vreo 5 ziare de sport. La ce bun? Şi unul e apăsător de prost construit, de subiectiv, de necinstit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here