RADU CAPTARI invitat special in spectacolele The Red Army Choir de la Cluj si Bucuresti

0
33

Radu CaptariCorul Armatei Rosii, sub conducerea generalului Viktor Eliseev, va putea fi admirat pe 21 septembrie la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca , iar la Sala Palatului din București pe 22 și 23 septembrie în cel mai frumos spectacol de muzică și dans din lume. Pe lângă programul artistic de excepție, publicul spectator va beneficia de numeroase surprize muzicale. După ce au anunțat participarea invitatului special al serii, baritonul Florin Estefan, organizatorii au dezvăluit și numele celui de-al doilea invitat.
 
Cunoscut pentru spectacolele sale vibrante, pentru trăirea autentică și seducătoare a folclorului și cântecelor tradiționale rusești, muzicianul RADU CAPTARI va fi cu siguranță una dintre prezențele deosebit de plăcute spectatorilor ce vor savura acest spectacol complet.
“Consider că sunt român 100%, cu suflet rusesc. Îi admir pe ruși pentru că nu-și uită niciodată cultura, indiferent de orânduire. Sunt onorat să fiu parte din acest eveniment cultural unic, susținut de cel mai renumit cor din lume. În același timp, sunt extrem de bucuros că voi avea oportunitatea să mă reîntâlnesc cu iubitorii de cultură din România”– a declarat Radu Captari.
 
Pe lângă coregrafia corpului de balet și a costumelor multicolore fascinante, Corul Armatei Roșii îi va cuceri pe spectatori cu interpretări remarcabile. Adevărate capodopere din muzica tradițională rusă, muzica clasică și modernă sunt câteva dintre ingredientele ce reprezintă garanția unui show de neuitat.
Mult așteptatul Cor al Armatei Roșii își are sediul în inima Moscovei, în centrul istoric, lângă Piața Roșie, la câteva sute de metri de Teatrul Balșoi și de turnurile Kremlinului. Sub conducerea charismaticului dirijor Viktor Eliseev, Corul Armatei Roșii susține anual peste 250 de spectacole. Generalul Viktor Eliseev este dirijorul corului din 1974 și a susținut show-uri înpeste 50 de tari alaturi de Corul Armatei Rosii (care este marca inregistrata in 32 de tari).
În general, pentru spectacolele de peste hotare, Corul Armatei Rosii călătorește cu o sută de artiști. The MVD Academic Ensemble a.k.a The Red Army Choir a luat ființă în 1939 și a fost ridicat la rang de Academie. Ansamblul are în total 350 de membri, printre care se numără soliști, dansatori, muzicieni, coregrafi și dirijori.
Red Army 22 si 23 septembrieCu cel mai recent turneu din Franta, Generalul Viktor Eliseev și trupa sa au încântat peste 100.000 de spectatori, in special la Paris cu cele 4 concerte sold-out.
Spectatorii interesati isi pot procura biletele in continuare prin intermediul platformei online ticketnet.ro , agentia oficiala de ticketing a concertului, la casa de bilete a Salii Palatului, in reteaua agentiilor Eurolines si TUI TRAVELCENTER, de la agentia Teatrului National Cluj, reteaua magazinelor Diverta, precum si online, accesand: ticketnet.ro, myticket.ro,bilet.ro, vreaubilet.ro si biletmaster.ro .
Biletele pentru spectacolul Corului Armatei Rosii de la Sala Polivalenta din Cluj–Napoca pot fi achizitionate la urmatoarele preturi: VIP- 200 lei, cat.I – 160 lei, cat. II-100 lei, cat. III-75 lei, cat. IV -65 lei si cat.V – 45 lei

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here