Spectacolul SMURFS LIVE ON STAGE se amână pentru 15 octombrie

0
24

Strumfi 12 februarieNu e cazul sa fim tristi, strumfuletii nostri vor avea o mica intarziere pentru ca e timpul sa innoiasca hainutele! Show-ul este programat, in mod categoric, pentru data de 15 octombrie la Sala Palatului, tot de la ora 19.00!
Portile evenimentului se vor deschide de la ora 17.45, primindu-i pe micuti cu surprize inca de la intrare!
PENTRU PARINTI: SMURFS LIVE ON STAGE sunt la final de turneu in Europa, Romania fiind ultima tara pe lista lor pana in toamna 2017. Cu parere de rau, va spunem ca doua dintre tirurile cu recuzita strumfuletilor au fost implicate ieri seara intr-un eveniment neplacut in drum spre Romania, timpul fiind extrem de scurt pentru ca acestea sa mai poata fi reparate si sa ajunga in formula completa pe 12 februarie la Bucuresti. Ramane ca din toamna, cand STRUMFII fac cale intoarsa pentru Europa, sa poposeasca, IN SFARSIT, in Romania!
Strumfii au doua reprezentatii in Polonia azi si maine, aceste doua evenimente desfasurandu-se conform programului. Camioanele echipei cu numarul 2 a STRUMFILOR, cea cu echipamentele destinate spectacolului din Romania, au intrat in reparatii urgent, cu toate acestea nefiind posibil sa mai ajunga in Bucuresti. Pentru ca evenimentul sa fi avut loc pe 12 februarie, tirurile ar fi trebuit sa ajunga pe 10 februarie, ceea ce este, din pacate, imposibil…
Asadar, promitem ca toata vara piticutii albastri  vor face legea in Capitala! Te vei lovi de ei pe strada si vei face poze, toate pana la intalnirea din 15 octombrie de la Sala Palatului.
Biletele raman la vanzare, nimic nu se opreste, nimic nu se schimba!
CASTIGATORII CONCURSURILOR DE PE FACEBOOK + TOATE BILETELE ACHIZITIONATE RAMAN VALABILE CHIAR DACA SUNT CU DATA DE 12 FEBRUARIE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here