RCS a scos din grilă VH1 chiar la finalul contractului de administrare cu Pro TV

0
72

RCS&RDS a scos televiziunile VH1 şi Film Café și a introdus Comedy Central Extra, History HD, Viasat Nature/ History HD, pe reţelele sale de cablu digital din Bucureşti, potrivit Mediafax, care citează surse din industria media.
Eliminarea din grilă a postului VH1 vine la scurt timp după ce televiziunea muzicală a ieșit de sub administrarea Pro TV S.A. și a trecut la Viacom.
De la 1 ianuarie, Viacom International Media Networks (VIMN) este cea care se ocupă de activitățile de distribuție și vânzare de publicitate pentru VH1, după expirarea contractului cu CME.
RCS nu a anunțat oficial aceste modificări

Informația privind aceste modificări la nivelul grilei nu a fost confirmată oficial de reprezentanții RCS&RDS. Compania nu a comunicat faptul că va scoate din grilele sale televiziunea muzicală VH1 şi televiziunea de filme Film Café și nici introducerea în grilă a televiziunilor History HD, Viasat Nature/ History HD şi Comedy Central Extra, mai scrie Mediafax.

Potrivit telespectatorilor, modificările de grilă nu au fost făcute doar în București

Potrivit mai multor comentarii făcute de telespectatori pe pagina de Facebook a RCS&RDS, modificările în privinţa VH1, Film Café, Comedy Central Extra, History HD, Viasat Nature/ History HD, Eurosport HD şi Eurosport 2 HD ar fi fost deja operate şi în alte oraşe din ţară în care RCS are reţele de cablu digital, nu doar în Bucureşti.
 
Contractul privind distribuția VH1 a expirat la finalul lui 2013
În cazul VH1 – o televiziune deţinută de compania Viacom International Media Networks (VIMN) -, RCS&RDS a informat Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) cu privire la expirarea, pe 31 decembrie 2013, a contractului privind distribuţia VH1 în reţeaua RCS&RDS.

De asemenea, RCS&RDS a informat CNA că cele două părţi poartă negocieri pentru prelungirea contractului, după cum a declarat ieri seară, pentru Mediafax, Laura Georgescu, preşedintele CNA.
 
 
sursa: paginademedia.ro

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here