RECUPEREZ HOLBĂRILE

0
32

man-watch-tv* Am lipsit ceva timp, așa că holbările mele n-au mai apărut. În Ungaria am văzut CNN, Rai Uno, Eurosport în germană, RTL, Nickelodeon…În hotel aveam 18 canale foarte straniu alese. Telecomanda era defectă așa că am cerut s-o schimbe și s-a rezolvat. Televizoare vechi, cablu sărăcuț. În hotel erau 90 % străini, dar probabil neinteresați de televizor!
* Maria Olaru a ajuns la Teo. Gazda are o atitudine corectă. Maria afirmă că ce a scris, e real. Dar e vorba și de alți antrenori, care erau agresivi, scrie acolo. Teo a procedat bine dând și citate. Bitang consideră că atacul e la sistemul sportului de performanță. Am aflat  că în 1994  fata nu era la lotul mare unde antrena Bellu. Acesta a fost la Lot în perioada 1996-2000. Și am mai aflat ceva. Că soțul doamnei Olaru nu e un oarecare. Este Bogdan Diaconu, fost PSD-ist actual șef de P.R.U. (partid nou, cu idei vechi). Așa se mai leagă treburile. Desigur, Maria a afirmat că nu se bagă unul în treaba celuilalt, dar sunt tineri căsătoriți, cum naiba să nu…Se cam face lumină!* Apoi ce-i în media. Oriunde e un sportiv bătut, în trecut sau în prezent, se dă foto cu Bellu și Bitang. E o manipulare, sau mi se pare mie? E supărat Alin Petrache pe marii antrenori și sportivi cu vechime uluitoare în olimpism, doar pentru că el n-a fost niciodată la J.O.? Nu știați? Președintele Comitetului Olimpic n-a practicat un sport olimpic. A fost ales, dar știm și cum. Cine i-a fost adversar atunci? Ați ghicit! O. Bellu! Pe cine nu mai înghite vajnicul rugbist? Pe Elisabeta Lipă, ministră a sportului, multiplă campioană OLIMPICĂ! Acum încep să mă prind de traseele lui Tolontan. Bun băiat! Mai adun și vă mai zic!
*Maria Olaru și-a lansat cartea de ziua ei (34 de ani). A scris despre adevărurile ei de la vârsta de 13-17 ani. Duckadam s-a băgat și el în dezbatere. Cică nu avea cui să i se plângă fata, că era copil. Ceva mai stupid n-am auzit. Duckadam nici la fotbal nu are intervenții prea inspirate. Acum dă lecții antrenorilor de la gimnastică?
 
* E tot mai greu să urmărești programele canalelor noastre. De la o vreme își pun toate simultan 10-12 minute de publicitate! E ca la școală, cu recreație la 50 de minute…e nociv și stupid!
* Ce am aflat aseară? Au fost aleși oameni cu dosare penale, ba chiar și din pușcărie. Așa un popor bun la suflet, greu găsește cineva.
* Talk-showuri multe, unele vesele, altele nervoase. Surpriza serii este, spun pricepuții, este Nicușor Dan, care a obținut procente mai mari ca PNL. A fost invitat la RealitateaTV și chestionat de 6-7 analiști-ziariști. * La Ghiță TV i-am văzut pe Băsescu, Cristoiu alături de Ciutacu și Lili Ruse. A intervenit cu obrăznicia-i renăscută Victor Ponta.*  Se spune, pe la unele posturi, că PNL a câștigat câteva orașe importante. Prezența la vot pe țară nu trece de 50 %. La București cred că n-a trecut de 35%!  * La Sectorul 1, în care locuiesc, credeam că vom avea o primăriță din Franța din partea USB.În final a ieșit cine trebuia. Tot un pesedist. * Specialistul în orice, M. Ciuvică, e cel care comentează luni dimineață, într-un limbaj de cartier, momentele prezentate de la alegeri pe A3.
* Scrimă de calitate la Eurosport am prins de luni dimineața. Comentată aiurea, dar e bine că se dă.
*La polo am pierdut cu 11-6 de la SUA. După ce ne-a bătut și Georgia. Și apoi Muntenegru. Echipa arată foarte rău. Nu știu ce sens are să organizezi un turneu la București când n-ai condiții.  Jucătorii n-au primit indemnizații de luni de zile. Sunt foarte supărați și spun ce au de spus!
*Fetele au jucat jalnic. Handbalistele tinere nu fac față nici la un meci fără miză. Ne-a bătut Belarus cu 23-20 la Piatra Neamț. Antrenorul e mulțumit. Absența unor titulare nu justifică prestația absolut rușinoasă a celor care au intrat pe teren.
*Tenisul spaniol e în frunte la Paris. Muguruza a învins-o pe Serena Williams, iar Lopez, Lopez au câștigat în fața gemenilor Bryan. La dublu fete au triumfat gazdele prin Mladenovici și Garcia, iar la băieți Djokovici a pierdut un prim set, după care l-a învins clar pe A. Murray cu 3-1. Îi lipsea acest Trofeu, așa că evenimentul e mare. Au fost câteva momente nu tocmai civilizate. Publicul de la Roland Garros a huiduit prelung o decizie a arbitrului, o reacție a lui Djokovici sau ambele. Cert e că asta l-a ambiționat pe sârb.
*UTA a trecut de Dunărea Călărași și are șanse relative de calificare în prima Ligă.
* TVR1 a retransmis O scrisoare pierdută în regia lui Liviu Ciulei, cu Mariana Mihuț, Victor Rebegiuc, Petrică Gheorghiu, Mircea Diaconu, ș.a.
* TVR2 a retransmis ”Inchisoarea îngerilor”. Film bun, programat cu sens ca și cel de pe TVR1.
* S-a terminat Ferma vedetelor de la ProTV...a câștigat Paul Ipate. Nu mă prind câtă lume s-a uitat la așa ceva.
* Franța a dat 3 goluri lejer Scoției…Echipa se mișcă iute și derutant. Nu cred că scăpăm de măcel pe 10 iunie.
* La Europene, gimnastele noastre au ajuns pe locul 6 pe echipe. Cătălina Ponor a obținut, totuși, două medalii de bronz.
* B1TV a inaugurat azi o emisiune de ponturi fotbalistice după miezul nopții!
* Dragnea îl atacă pe Nicușor Dan. La RealitateaTV mai mulți îl atacă tot pe omul de la USB. Pe teme care n-au legătură cu primăria. Din contră, despre politică externă. Nemernicul Alex Cumpănașu face cele mai tari valuri, fără nicio logică.Dar cu maximă iritare.Un tratament prelung i-ar folosi! Și o spun cu toată convingerea că băiatul nu e doar arogant ci și defect. L-a temperat cu greu Rareș Bogdan. Sau poate n-a vrut s-o facă. Toate întrebările mi s-au părut tendențioase. Îl întrebau de unul care e fost șef de campanie, care ar avea afaceri financiare în zona ex sovietică. Nu i-am văzut atât de acuți pe numeroșii jurnaliști cu niciun politician din vechea gardă! Oare de ce?  Sună ”acuzatul” șef de campanie și îi taxează pe cei care l-au tot atacat în absență. Inadmisibilă atitudinea unora, care profită de faptul că Păun e la telefon, că nu poate vorbi cu toți deodată. E făcut obraznic, în toate felurile. Tipul avea replică, dar nu de jurnalist ironic, cum era echipa de la masa rotundă.  N-am văzut de mult o emisiune mai jenantă jurnalistic. Egomanie în plină derulare… A dispărut total respectul pentru noi, cei de acasă!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here