RECUPEREZ HOLBĂRILE

0
41

man-watch-tv* Am lipsit ceva timp, așa că holbările mele n-au mai apărut. În Ungaria am văzut CNN, Rai Uno, Eurosport în germană, RTL, Nickelodeon…În hotel aveam 18 canale foarte straniu alese. Telecomanda era defectă așa că am cerut s-o schimbe și s-a rezolvat. Televizoare vechi, cablu sărăcuț. În hotel erau 90 % străini, dar probabil neinteresați de televizor!
* Maria Olaru a ajuns la Teo. Gazda are o atitudine corectă. Maria afirmă că ce a scris, e real. Dar e vorba și de alți antrenori, care erau agresivi, scrie acolo. Teo a procedat bine dând și citate. Bitang consideră că atacul e la sistemul sportului de performanță. Am aflat  că în 1994  fata nu era la lotul mare unde antrena Bellu. Acesta a fost la Lot în perioada 1996-2000. Și am mai aflat ceva. Că soțul doamnei Olaru nu e un oarecare. Este Bogdan Diaconu, fost PSD-ist actual șef de P.R.U. (partid nou, cu idei vechi). Așa se mai leagă treburile. Desigur, Maria a afirmat că nu se bagă unul în treaba celuilalt, dar sunt tineri căsătoriți, cum naiba să nu…Se cam face lumină!* Apoi ce-i în media. Oriunde e un sportiv bătut, în trecut sau în prezent, se dă foto cu Bellu și Bitang. E o manipulare, sau mi se pare mie? E supărat Alin Petrache pe marii antrenori și sportivi cu vechime uluitoare în olimpism, doar pentru că el n-a fost niciodată la J.O.? Nu știați? Președintele Comitetului Olimpic n-a practicat un sport olimpic. A fost ales, dar știm și cum. Cine i-a fost adversar atunci? Ați ghicit! O. Bellu! Pe cine nu mai înghite vajnicul rugbist? Pe Elisabeta Lipă, ministră a sportului, multiplă campioană OLIMPICĂ! Acum încep să mă prind de traseele lui Tolontan. Bun băiat! Mai adun și vă mai zic!
*Maria Olaru și-a lansat cartea de ziua ei (34 de ani). A scris despre adevărurile ei de la vârsta de 13-17 ani. Duckadam s-a băgat și el în dezbatere. Cică nu avea cui să i se plângă fata, că era copil. Ceva mai stupid n-am auzit. Duckadam nici la fotbal nu are intervenții prea inspirate. Acum dă lecții antrenorilor de la gimnastică?
 
* E tot mai greu să urmărești programele canalelor noastre. De la o vreme își pun toate simultan 10-12 minute de publicitate! E ca la școală, cu recreație la 50 de minute…e nociv și stupid!
* Ce am aflat aseară? Au fost aleși oameni cu dosare penale, ba chiar și din pușcărie. Așa un popor bun la suflet, greu găsește cineva.
* Talk-showuri multe, unele vesele, altele nervoase. Surpriza serii este, spun pricepuții, este Nicușor Dan, care a obținut procente mai mari ca PNL. A fost invitat la RealitateaTV și chestionat de 6-7 analiști-ziariști. * La Ghiță TV i-am văzut pe Băsescu, Cristoiu alături de Ciutacu și Lili Ruse. A intervenit cu obrăznicia-i renăscută Victor Ponta.*  Se spune, pe la unele posturi, că PNL a câștigat câteva orașe importante. Prezența la vot pe țară nu trece de 50 %. La București cred că n-a trecut de 35%!  * La Sectorul 1, în care locuiesc, credeam că vom avea o primăriță din Franța din partea USB.În final a ieșit cine trebuia. Tot un pesedist. * Specialistul în orice, M. Ciuvică, e cel care comentează luni dimineață, într-un limbaj de cartier, momentele prezentate de la alegeri pe A3.
* Scrimă de calitate la Eurosport am prins de luni dimineața. Comentată aiurea, dar e bine că se dă.
*La polo am pierdut cu 11-6 de la SUA. După ce ne-a bătut și Georgia. Și apoi Muntenegru. Echipa arată foarte rău. Nu știu ce sens are să organizezi un turneu la București când n-ai condiții.  Jucătorii n-au primit indemnizații de luni de zile. Sunt foarte supărați și spun ce au de spus!
*Fetele au jucat jalnic. Handbalistele tinere nu fac față nici la un meci fără miză. Ne-a bătut Belarus cu 23-20 la Piatra Neamț. Antrenorul e mulțumit. Absența unor titulare nu justifică prestația absolut rușinoasă a celor care au intrat pe teren.
*Tenisul spaniol e în frunte la Paris. Muguruza a învins-o pe Serena Williams, iar Lopez, Lopez au câștigat în fața gemenilor Bryan. La dublu fete au triumfat gazdele prin Mladenovici și Garcia, iar la băieți Djokovici a pierdut un prim set, după care l-a învins clar pe A. Murray cu 3-1. Îi lipsea acest Trofeu, așa că evenimentul e mare. Au fost câteva momente nu tocmai civilizate. Publicul de la Roland Garros a huiduit prelung o decizie a arbitrului, o reacție a lui Djokovici sau ambele. Cert e că asta l-a ambiționat pe sârb.
*UTA a trecut de Dunărea Călărași și are șanse relative de calificare în prima Ligă.
* TVR1 a retransmis O scrisoare pierdută în regia lui Liviu Ciulei, cu Mariana Mihuț, Victor Rebegiuc, Petrică Gheorghiu, Mircea Diaconu, ș.a.
* TVR2 a retransmis ”Inchisoarea îngerilor”. Film bun, programat cu sens ca și cel de pe TVR1.
* S-a terminat Ferma vedetelor de la ProTV...a câștigat Paul Ipate. Nu mă prind câtă lume s-a uitat la așa ceva.
* Franța a dat 3 goluri lejer Scoției…Echipa se mișcă iute și derutant. Nu cred că scăpăm de măcel pe 10 iunie.
* La Europene, gimnastele noastre au ajuns pe locul 6 pe echipe. Cătălina Ponor a obținut, totuși, două medalii de bronz.
* B1TV a inaugurat azi o emisiune de ponturi fotbalistice după miezul nopții!
* Dragnea îl atacă pe Nicușor Dan. La RealitateaTV mai mulți îl atacă tot pe omul de la USB. Pe teme care n-au legătură cu primăria. Din contră, despre politică externă. Nemernicul Alex Cumpănașu face cele mai tari valuri, fără nicio logică.Dar cu maximă iritare.Un tratament prelung i-ar folosi! Și o spun cu toată convingerea că băiatul nu e doar arogant ci și defect. L-a temperat cu greu Rareș Bogdan. Sau poate n-a vrut s-o facă. Toate întrebările mi s-au părut tendențioase. Îl întrebau de unul care e fost șef de campanie, care ar avea afaceri financiare în zona ex sovietică. Nu i-am văzut atât de acuți pe numeroșii jurnaliști cu niciun politician din vechea gardă! Oare de ce?  Sună ”acuzatul” șef de campanie și îi taxează pe cei care l-au tot atacat în absență. Inadmisibilă atitudinea unora, care profită de faptul că Păun e la telefon, că nu poate vorbi cu toți deodată. E făcut obraznic, în toate felurile. Tipul avea replică, dar nu de jurnalist ironic, cum era echipa de la masa rotundă.  N-am văzut de mult o emisiune mai jenantă jurnalistic. Egomanie în plină derulare… A dispărut total respectul pentru noi, cei de acasă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here