Reguli de acces la concertele sustinute de Andrea Bocelli in Romania

0
35

andrea bocelliPregatirile pentru concertul Andrea Bocelli din Bucuresti, 22 iunie, Piata Constitutiei, au intrat pe ultima suta de metri. In doar 2 zile, bucurestenii se vor reintalni cu Andrea Bocelli si cu invitatii sai. Pe 25 iunie, Andrea Bocelli va canta in fata spectatorilor din Cluj.
Concertul din Bucuresti va incepe la ora 20:00, iar accesul va fi permis incepand cu ora 18:00, pe cele doua intrari amenajate in Bulevardul Libertatii: intrarea dinspre Parcul Izvor si cea dinspre Bulevardul Regina Maria (Calea 13 Septembrie).
Concertul din incinta stadionului Cluj – Arena din Cluj Napoca, din data de 25 iunie va incepe tot la ora 20:00, iar accesul se va face incepand cu ora 18:00.
 
Din respect pentru artistii de pe scena, dar si pentru oamenii prezenti la spectacol, accesul va fi permis doar pana la ora 19:45. In cazul in care veti ajunge mai tarziu de ora stabilita, accesul vi se va permite doar pe parcursul pauzelor. Neprezentarea la timp in scopul intrarii in locatie, nu ofera drept la rambursarea biletului sau la prezenta la o reprezentatie ulterioara.
Spectatorii vor fi ghidati de stewarzi catre zona si locurile specificate pe bilete.
Pentru o cat mai buna organizare si pentru a ne bucura din plin de experienta unui spectacol unic, avem rugamintea sa respectati atat orele de acces, cat si regulile impuse de un asemenea eveniment.
Biletul achizitionat pentru aceste concerte permite accesul o singura data in zona de eveniment, pana la finalul spectacolului. Cei care parasesc zona si doresc sa reintre, vor fi nevoiti sa achizitioneze un nou bilet.


Acces VIP:
 
Accesul persoanelor din categoria VIP se va realiza prin aceleasi puncte de acces, insa vor fi porti dedicate exclusiv acestora. De asemenea, mentionam ca acestia vor beneficia de o zona de lounge special dedicata sectiunii VIP, unde se vor servi cocktail-uri non-alcoolice si alte mici “atentii” din partea organizatorilor.
 
Acces Presa:
Accesul persoanelor din Presa se va realiza prin aceleasi puncte de acces, fiind prevazute porti de acces special dedicate acestora. Pentru a beneficia de acreditarile pentru fotograf sau redactor, acestia trebuie sa prezinte legitimatiile de presa si buletinul in original.
 
Accesul Copiilor:
Accesul copiilor cu vârste de până la 7 ani este gratuit, impreuna cu insotitorul platitor de bilet, cu conditia ca acestia sa ocupe acelasi loc cu insotitorul. Cei care depășesc vârstă de 7 ani vor plăti bilet de intrare.
 
Accesul Persoanelor cu Handicap:
Biletele persoanelor cu handicap se vor ridica de la casa de bilete de la locatie.
 
 În zona de concert nu va fi permis accesul cu sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, rucsacuri, bagaje voluminoase, lasere, etc.
Este interzis să se efectueze fotografii sau materiale video în scopuri comerciale fără acordul explicit din partea organizatorului. În caz de nerespectare, organizatorul are dreptul de a confisca aparatura foto sau video până la sfârşitul concertului şi de a şterge înregistrările video şi/sau audio.
Ca urmare a regulilor foarte stricte, agenţii de pază vor percheziţiona în detaliu fiecare persoană, iar orice obiect interzis descoperit în urma verificărilor va fi oprit şi păstrat în garderoba amplasată în zona de acces.

De aceea, toţi cei care vor participa la eveniment sunt sfătuiţi să fie atenţi şi să lase la maşină sau acasă orice obiect aflat pe lista lucrurilor nepermise.
De asemenea, accesul cu umbrele nu va fi permis. În caz de ploaie, fiecare spectator va avea asigurată pelerină de ploaie.
În zona de concert, spectatorii vor avea acces la bar în punctele special amenajate.
Pe toată durata concertului, spectatorii vor avea la dispoziţie puncte medicale pentru asigurarea primului ajutor, în caz de urgență. Se vor respecta cu stricteţe instrucţiunile şi indicaţiile angajaţilor organizatorului şi cele ale pompierilor.
Organizatorul evenimentului nu poate fi făcut responsabil pentru vătămările şi prejudiciile materiale sau de orice altă natură. Organizatorul își rezervă dreptul să refuze continuarea participării la eveniment persoanelor care reprezintă un pericol pentru siguranța și confortul celorlalți.
În toate cazurile neprevăzute de acest regulament, măsurile necesare vor fi luate de organizator.
 
Va asteptam cu drag la un spectacol memorabil, la un show de zile mari, care are in spate o adevarata poveste scrisa de organizatori, sunetisti, luministi si toti ceilalti oameni aflati in spatele scenei. Intrucat ne dorim sa fie cu adevarat un spectacol de neuitat, revenim cu rugamintea de a respecta regulile de acces impuse!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here