Kempes şi Trooper la Psihologul muzical (ediţia 654 – 11.04.2015) – AUDIO

0
620

Kempes la Radio Romania
Kempes la Radio Romania

Începutul emisiunii este trist. Ne-am amintit de Constantin Drăghici, plecat recent dintre noi şi de Teo Peter (basistul grupului Compact) care ar fi împlinit pe 11 aprilie, 61 de ani.
 
Ne-a vizitat Ovidiu Ioncu Kempes alături de colegul său, chitaristul Alin Moise. Am aflat câte ceva despre proiectul Kempes şi albumul recent lansat cu 8 piese noi, intitulat „Regăsire” . Am vorbit şi despre un minifestival apropiat, dar între timp evenimentul cu Legendele rockului românesc s-a mutat pe 14 octombrie. Kempes are foarte mulţi admiratori, care au reacţionat cu entuziasm la apariţia sa în studio. Solistul a promis că va reveni pentru o discuţie mai amplă, deşi nu e un iubitor de talk-show-uri. Acum, că locuieşte în Bucureşti, va fi mai simplu să-l reinvităm.
 
Trooper la Radio Romania
Trooper la Radio Romania

Trooper a fost reprezentat de fraţii Alin „Coiotu’” Dincă şi Aurelian „Balaurul” Dincă. Ceilalţi colegi au lipsit motivat. Se pregătesc intens pentru anivesarea celor 20 de ani de existenţă ai grupului. Cei doi au susţinut un autentic recital cu piese la cererea zecilor de ascultători cu doleanţe concrete. Ne-au oferit amănunte despre istoria grupului, despre concertul din 25 aprilie (la Arenele Romane) unde vor avea invitaţi speciali. Am beneficiat şi de o primă audiţie a piesei „Zi după zi” în versiunea 2015 înregistrată acum cu participarea lui Nicu Covaci, Cristi Minculescu, Paul Ciuci, Mihai Georgescu „Miţă” care a fost recerută la final de întâlnire. Un fapt rar în istoria emisiunii. Au mai fost şi piese propuse de cei de la Trooper cu Dream Theater, Toto, Journey, Jerry Lee Lewis, Black Label Society.
 
Agenda pop-rock  include piese cu Mirela Fugaru, Europe, Garou, Beth Hart, Mircea Vintilă ş.a.m.d.
 
Top 5 Sentimental i-a aparţinut lui Laurenţiu Cazan, autor total al pieselor sale. Primele locuri au fost ocupate, după o serioasă implicare a votanţilor,de  1. Say Something, 2. Sunetul ploii, 3. Sinceritate…
 
Audio:

 
 
 
Selecţia mesajelor (au fost peste 350!)
Ovidiu Ioncu "Kempes"
Ovidiu Ioncu „Kempes”

Ştefania, Buc: Regret dispariţia lui Constantin Drăghici! 🙁
Boogie: Bun venit Kempes!! Cât de tare! Nu-mi vine să cred că eşti cu noi!
Raluca: Kempes e solistul meu preferat! Mă bucur că a revenit! Felicitări pentru album!
Daniela: Îmi place albumul Regăsire! Felicitări!
Simona, metalfan: Kempes… n-am cuvinte să îţi spun cât de mult ţin la tine! Te admir de când mă ştiu! Mă bucur mult că ai revenit! Parcă s-a revigorat rock-ul românesc prin tine! 🙂
Irina: Kempes… mai vorbeşti cu Tavi Iepan? Sau nu mai ţineţi legătura?
Harry, Constanţa: Salut prezenţa în studio a formaţiei Trooper! De ce a plecat Kempes? Putea să mai rămână şi el… Nu?
Boogie: L-aţi invitat şi pe Nicu Covaci? Şi… mai trăieşte sunetistul vostru? Sau nu au fost probleme cu sunetul? :)))))
Ionel Gan Bună seara!!! Mergem cu motorul şi la Londra!
Alin Moise
Alin Moise

Stefan Bobeica Bine baieti, geniala piesa. Va salut de la Brasov, ne vedem pe 25! Stay Trooper!
Daniela: Mulţumim băieţi pentru tot ceea ce faceţi! Vă aşteptăm  la Rm Vâlcea pe 24. Şi, evident, ne vedem şi pe 25. Îmi pare rău să aud că sunt probleme de sănătate… Stay Trooper!
Robby, Reşiţa: Emisiunea aceasta este cel mai frumos cadou de Paşte!! 🙂
Vicky: Ce mă bucur că voi cântaţi live!!! Când se cântă în direct – acestea sunt ediţiile mele de suflet! Sunteţi foarte tari!
Raluka: O întrebare pentru cei doi băieţi: am fost la un concert de-al vostru şi l-am văzut pentru prima dată pe noul chitarist: Cristian… Voi vă daţi seama că el este singurul din trupă care zâmbeşte? 🙂 Dar… zâmbeşte mult! Nu am mai văzut un chitarist de heavy metal care să zâmbească atât de mult…
Trupa Barock saluta pe cei de la Trooper sigur isi aduc aminte de spectacolul de la Deva Dracula revolution
Radu CJ Cîndea Ce voce calda! Bravo, baieti! Desi nu am mai reusit sa ajung la concerte atat de des cum reuseam sa ajung acum cativa ani, stiti ca va urmaresc indeaproape! Respect!
Coiotu

Lavinia Ban: Mulţumiri pentru alegerea muzicală cu Tom Jones! Cu drag vă ascult!
Erika: Întrebare pentru Coiotu: te-ai duce la Masterchef? 🙂
Niko, Milano: Încercaţi puţin din Holy Diver sau altă piesă a lui Dio? Sau Temple Of The King!!! 🙂 Oricum sunteţi bestiali!
Mihaela, jud Arad: Excelentă ediţie! Parcă sunt la un concert! Mă bucur mult de muzica live!
Vlad: Bună seara! În primul rând: LMA Trooper! Mi-aş dori să cântaţi puţin din piesa „Călătoria”.
Clara, Sibiu: Mi-a mers la suflet această ediţie! Kempes m-a enervat când a plecat de la Rezident Ex şi mi-am spus că nu mai vreau să aud de el… Dar când îl văd la emisiuni sau îl ascult la radio îmi trece supărarea imediat! Băieţii de la Trooper sunt senzaţionali! Sper să am ocazia să îi văd şi la Sibiu! Ei au cântat la Artmania? Poate vor veni în acest an… M-aş bucura!
Laurentiu Cazan Draga, Andrei, Psihologul Muzical este una dintre foarte putinele emisiuni, din Romania, in care se promoveaza muzica… romaneasca. Dupa 25 de ani de…asa zisa libertate, democratie, bla, bla bla…O, Doamne !!! Din fericire, din nefericire, asta e adevarul. Pentru Trooper, am o surpriza muzicala…Zilele urmatoare, am sa le-o dedic…
Ancuţa: De exemplu, eu nu mi-aş dori să vă văd la Măruţă! Mi s-ar părea că ar fi compromisul suprem! Nici faptul că aţi fost la Teo nu m-a bucurat! De exemplu, dl Alexandru Andrieş nu merge la astfel de emisiuni şi, cu toate astea, lansează multe albume, are concerte… Deci… reuşeşte cumva, nu?
Marius, metalfan: Ohhh, ba mie mi-ar plăcea să văd un dialog între Măruţă şi Coiotu! La ce întrebări inteligente am auzit la Cătălin… cred că ar fi savuros! :)))
Marius, metalfan: Cum ar putea o trupă să facă sala plină, dacă radiourile şi televiziunile refuză să promoveze albumele noi lansate de Black Label Society, Toto şi alţii? Ei merg tot pe hituri… se difuzează două piese din repertoriul lor în heavy-rotation, iar publicul din România habar n-are că ăştia încă mai lansează albume.
Oana: Haideţi să fim serioşi! Muzica pop va avea mereu succes! „Pop” vine de la popular… Rock-ul trebuie să stea în underground!
Balaurul
Balaurul

Teddi, Londra: Aţi spus mai devreme despre faptul că invitaţi trupe noi să deschidă concertele voastre… Mi-am amintit de un video cu Henry Rollins care spunea despre fanii Maiden că urăsc trupele din deschidere pentru că au impresia că dacă ăia nu erau pe scenă, Maiden ar fi început mai devreme… Cred că la fel simt şi fanii voştri când trebuie să vadă o trupă în deschidere! Nu sunteţi de aceiaşi părere? :))
Andreea, Oradea: N-am închis un ochi! A fost cea mai tare noapte! Vă mulţumesc din suflet!
Cătălina, Bistriţa: Mi-a mers la suflet! Mi-a plăcut mult că băieţii au cântat live! A fost un mini-concert în această noapte!
Veronica, Cluj: Foarte frumoasă surpriză de Paşte ne-aţi făcut dle Partoş! Aţi adus în studio două trupe dragi sufletului meu! Jos pălăria în faţa dvs!
Boogie: Dle Partoş, în mod oficial, vă voi numi „Iepuraşul de Paşte” pentru că mi-aţi adus cadou o noapte de neuitat în compania artiştilor mei preferaţi! Vă mulţumesc!
Cristina, metalfan: Mulţumesc pentru topul cu Laurenţiu Cazan!
Horatiu A GREAT FRIDAY NIGHT. Long live rock ! THANKS AND ALL THE BEST !
Corina, Braşov: Felicitări! Mi-a plăcut această ediţie! Alături de voi, au crescut cozonacii şi s-a făcut drobul de miel! Vă mulţumesc pentru muzica bună şi trupele de calitate pe care le-aţi adus în studio! 🙂
Simona, metalfan: LMA Mirela Fugaru!
Mariana, Craiova: Joey Tempest! Este preferatul meu.
Sorina: Îl ador pe Joey Tempest! Îmi doresc să merg la concert! El este solistul trupei Europe!
Mădălina, Buc: Genială emisiune! Îl ador pe Kempes şi îmi plac băieţii de la Trooper! Nici nu îndrăzneam să visez la o asemenea emisiune!
 

 
 

 
sursa: Radio România Actualităţi

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here