Reprezentanții Premiilor Grammy explică de ce a fost nominalizată Beyonce la categoria „Best Rock Performance”

0
15

beyonce aBill Freimuth, vice președintele Academiei Naționale a Artelor și Științelor de Înregistrări dina Statelor Unite ale Americii, a explicat de ce Beyonce a fost nominalizată la categoria „Best Rock Performance”.
Bill Freimuth i-a luat apărarea artistei susținând că merită nominalizarea la această categorie deoarece „piesa citează fragmente din Led Zeppelin”. „Dacă excluzi heavy-metal-ul, rock-ul este cea mai mare „umbrelă” a noastră. Desigur, nu este atât de mare precum muzica pop, dar se află pe locul al doilea. Anul acesta mulți artiști din zona rock-ului și-au asumat foarte multe riscuri, în ceea ce privește sound-ul. Piesa la care ne referim este o colaborare cu Jack White și conține citate din Led Zeppelin. Beyonce a făcut un pas spre rock”.
Astfel, Bill Freimuth a răspuns comentariilor făcute de David Draiman, frontman-ul Disturbed, trupă care a fost nominalizată la aceeași categorie cu BeyonceDraiman a declarat săptămâna trecută: „Cu tot respectul, dar când ai la aceeași categorie Beyonce și Disturbed, ceva nu-i în regulă. Nu vreau să-i iau din merite, dar suntem foarte diferiți”.
La categoria „Best Rock Performance” au fost nominalizați: Disturbed – The Sound Of Silence (cover Simon And Garfunkel), Beyonce feat Jack White – Don’t Hurt Yourself, David Bowie – Blackstar, Twenty One Pilots – Heathens și Alabama Shakes – Joe.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here