#Resist: Roger Waters a început turneul mondial „Us + Them” în Kansas City – VIDEO


Waters Trump 1Pe 26 mai, Roger Waters i-a transmis un mesaj cât se poate de clar lui Donald Trump în cadrul primul concert din turneul „Us + Them”, care a avut loc în Kansas. Puteți urmări concertul mai jos.
Turneul promovează albumul „Is This The Life We Really Want?”, care va apărea pe piață pe 2 iunie.
Setlistul concertului din Kansas:
Roger Waters Donald TrumpSet 1:
1 Speak to Me
2 Breathe
3 One of These Days
4 Time
5 Breathe (Reprise)
6 The Great Gig in the Sky
7 Welcome to the Machine
8 Déjà Vu
9 The Last Refugee 10 Picture That
11 Wish You Were Here
12 The Happiest Days of Our Lives
13 Another Brick in the Wall Part 2
14 Another Brick in the Wall Part 3
Set 2:
15 Dogs
16 Pigs (Three Different Ones)
17 Money
18 Us and Them
19 Smell the Roses
20 Brain Damage
21 Eclipse
22 Vera
23 Bring the Boys Back Home
24 Comfortably Numb


Please enter your comment!
Please enter your name here