RIFF și Teatrul de Balet din Sibiu prezintă spectacolul „Cenușa Timpului” la Palatul Național al Copiilor din București (31.03)

0
41

Luni, 31 martie 2014, ora 19.00 – Palatul Național al Copiilor București
O colaborare inedită între Teatrul de Balet Sibiu şi formația Riff.
 
Show-ul este o fantezie alegorică, în care dansul contemporan întâlneşte rockul, o poveste actuală despre individ, despre sensul existenţei, întrebare şi răspuns, despre căutare, găsire şi regăsire. Sentimentele interioare, trăirile cotidiene: bucuria, tristețea, pasiunea, iubirea, revolta, teama, resemnarea, speranța, sunt transmise prin coregrafia expresivă, modernă și prin sensibilitatea, viguarea, subtilitatea și forța muzicii originale.
 
O înlănțuire de tablouri în care spectatorul se regăsește pe sine: inocent, tenace, îndrăgăstit, frustrat, hotărât, dejamăgit, furios, demn …. o clipă de viață din care rămâne doar Cenușa timpului …
 
22 de balerini, 11 muzicieni, proiecții video; totul pe o scenă dotată cu instalații de sunet și lumini profesionale, un spectacol unic de la care nu trebuie să lipsiți.
“Cenuşa Timpului” este un spectacol de Florin Grigoraş, coregrafia fiind semnată de Doina Botiş – cunoscută publicului de la emisiunea “Dansez pentru tine”, regia artistică de Ovidiu Dragoman, iar scenografia de Aurelia Călinescu. Alături de RIFF vor mai urca pe scenă, în calitate de invitaţi, Adrian Corlaciu(voce), Ciprian Oance (pian), Cornel Lepădatu (chitară şi voce), Teodora Bârsan, Ilie Lazăr, Ramona Stănilă şi Andrei Albu (voce).
Soliștii balerini ai Teatrului de Balet Sibiu: Joshua Beaver, Dafne Barbosa, Saaya Pikula, Aleisha Gardner și Keston Meyer.
 
Biletele costă: Cat.I – 70 lei si Cat. II – 50 lei
 
Îngerul a căzut (muzică și versuri: Florin Grigoraș) – single extras din spectacolul „Cenușa timpului”

Riff – Cenușa timpului (secvențe din spectacol). În imagini îi veți vedea și pe soliștii balerini de la Teatrul de Balet Sibiu: Mircea Munteanu, Saaya Pikula, Aleisha Gardner și Keston Meyer.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here