Robert Plant își provoacă fostul coleg: „Vreau să ascult piese noi scrise de Jimmy Page”

0
81

Robert Plant este foarte ferm când vine vorba despre dorința sa de a merge înainte și de a compune muzică nouă, în loc să trăiască din gloria pieselor Led Zeppelin.

El a subliniat din nou acest lucru într-un interviu acordat ziarului The Telegraph, spunând că este convins că fostul lui coleg s-ar simți împlinit dacă ar începe să scrie piese noi. „Ar fi cazul să se pună pe trabă. E un super talent. Asta este partea tristă în ceea ce-l privește pe Jimmy. Știu că voi fi întotdeauna prietenul lui, știe că se poate baza pe mine, eu știu că în el există multe idei de piese, tot ce trebuie să facă este să le dea formă și să le transforme în melodii. Hai, Jimmy, creează muzică nouă!”
 
Robert Plant știe că vorbele lui ar putea fi interpretate greșit de oameni, care ar putea crede că solistul se folosește de orice prilej pentru a se lua de Jimmy. Dar, în realitate, Plant este unul dintre puținii oameni care îi pot da un ghiont prietenesc în public lui Page. Cariera solo a lui Jimmy Page a fost un șir lung de pauze, asta știm cu toții, așa că nu putem decât să îi dăm dreptate lui Plant. Din fericire, Jimmy Page a declarat deja că are mult material nou care așteaptă să fie înregistrat, așa că nu putem decât să sperăm că după ce albumele remasterizate Led Zeppelin vor ajunge în magazine, Jimmy Page se va concentra mai mult pe cariera solo și va lansa un nou album.
 
Între timp, Robert Plant se pregătește de lansarea unui nou album, lullaby … and the Ceaseless Roar, care va apărea pe 9 septembrie. Cu toate acestea, Robert Plant a declarat din nou că acesta ar putea fi ultimul lui album. „Mai sunt doar 3 sau 4 frontmeni rămași din generația mea. Mă refer la artiști care pot oricând să ia microfonul în mână și să ofere un show desăvârșit. Sunt eu, Rod Stewart și Mick Jagger. Dar aspectul cel mai important este dacă darul tău mai poate fi valorificat la potențial maxim și astăzi, așa cum era în tinerețe. Mai pot eu sau nu să ofer un show de calitate? Pentru că dacă nu mai pot, atunci m-am ars”, a spus Robert.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here