Rockerii de la Trapt critică Premiile Grammy: „Faptul că Beck și Paramore au câștigat la categoria rock este o dovadă că se dorește îngroparea acestui gen muzical”

0
31
Beck la Premiile Grammy 2015
Beck la Premiile Grammy 2015

Duminică, 8 februarie, în timp ce la Los Angeles se acordau Premiile Grammy, rockerii de la Trapt au postat un mesaj critic pe pagina lor de Facebook după ce au fost anunțați câștigătorii la categoriile: BEST ROCK ALBUM (Morning Phase – Beck) și BEST ROCK SONG (Ain’t It Fun – Paramore).

 
Îl puteți citi mai jos:
„Faptul că Paramore au câștigat la categoria „Cel mai bun cântec rock”, iar Beck a câștigat la categoria „Cel mai bun album rock” este o dovadă clară a faptului că se dorește distrugerea esenței muzicii rock. Producătorii, casele de discuri… industria, în general, nu mai dorește să susțină un gen care spune lucrurilor pe nume, care îți dă o anumită libertate. Mai nou, producătorii pun eticheta de ROCK pe „adult pop punk” sau „indie folk electronica” sau… cum dracu se numește genul în care se încadrează trupele care au câștigat în acest an la categoria rock”.

Trapt
Trapt

 
În 2002, formația Trapt a pătruns în Billboard Hot 100 pe locul 16 cu piesa Headstrong, iar în 2013, formația a lansat al 6-lea album de studio. Trapt nu a fost încă nominalizată la Grammy.
 
 
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here