Mischa, fiul lui Charles Aznavour, şi-a deschis restaurant la Geneva

0
37

Mischa si Charles Aznavour a
Mischa si Charles Aznavour

Mischa Aznavour a renunţat pentru moment la cariera artistică (a lucrat în cinematografie până de curând) şi a decis să îşi deschidă propria afacere la Geneva. Proiectul lui s-a concretizat în toamna anului trecut, când alături de doi vechi prieteni a deschis un restaurant, „Mischa Hot Dog„. Din meniul localului, clienţii pot alege o gamă variată de hot-dog. Creativ, fiul lui Charles Aznavour, a ştiut să „reinterpreteze” hot-dog-ul în manieră proprie. Aşa că restaurantul se bucură de mare succes.
În octombrie 2015, Charles Aznavour i-a făcut o vizită fiului său şi a gustat preparatele din meniu. Apoi şi-au făcut o fotografie împreună în faţa restaurantului. Mischa (44 de ani) a postat poza pe Facebook cu următorul mesaj:
Bun. A trecut Tata pe la noi şi i-a plăcut. Echipa a fost intimidată de prezenţa lui! A venit cu multe idei bune şi ne-a spus chiar şi unde ar vedea aşezată trupa de muzicieni! Dar, atenţie, nu vă bucuraţi degeaba, nu va veni el să cânte la Mischa!
 
Şi acest episod face parte din amplul proiect pe care l-am demarat în urmă cu câteva luni, pentru a-l face mai cunoscut pe Charles Aznavour în vederea concertului din februarie.
Vă reamintim că pe 20 februarie 2016, Charles Aznavour va susține un concert la Romexpo din București. Bilete găsiți online pe www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.salapalatului.ro și pe site-ul VreauBilet.ro: http://www.vreaubilet.ro/component/k2/item/1979-charles-aznavour-one-night-only , precum și la casa de bilete a Sălii Palatului, din rețeaua Bilete.ro (Oficiile Poștale, magazinele InMedio și Germanos).
Evenimentul este organizat de Premium Booking.
Aici găsiți pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/703448573121345/

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here