România TV, un post mai nociv decât 10 site-uri interzise

0
860

România TV, un post mai nociv decât 10 site-uri interziseTotal aiurea să dai desene traduse. Sigur, actorii care dublează vocile, se bucură. Dar noi pierdem plăcerea, copiii învață mai puțin limbi străine, dar nici cu cititul nu progresează. Și totuși un film animat din 1955 a făcut audiență!

HOLBARE MATINALĂ (2.01)

Delir anti-sistem, anti-mască, anti-Arafat greu de stăvilit de o moderatoare nepricepută și speriată de faima și forța vocală a unei tornade senatoriale. B1 TV o tot scoate în față pe Șoșo, așa că am senzația că e ordin de la patronul Bobby. Emilian Isăilă e un jurnalist prea decent pentru a comenta o revărsare populistă de acest calibru.
*România TV îl arată pe Ciutacu la sală. E o știre, e un eveniment. De 30 de ani n-a făcut sport. E bine să începi și la 50 de ani! La cum gândește și vorbește, sala nu-l ajută!
*Dezorganizarea vaccinării e vizibilă. Se fac liste, se consemnează refuzuri în lumea medicală. Aflu de la Aleph News. *Cumpărăturile online devin mai sigure, dar puțin mai complicate.
*DigiSporturile dau reluări plăcute: interviu cu Mircea Lucescu pe 1, tenis cu Simona Halep pe 2. * La TVR2 am prins un interviu și portret Puiu Călinescu (Discover România).
*Cozi la telegondole, fără rețineri. *Zăpadă de 50 de cm la Rânca.
*7000 de amenzi contravenționale după Revelion. „Vecinii-turnători” (termenul folosit de GhițăTV) și-au făcut datoria.*

UN POST DE TELEVIZIUNE MAI NOCIV DECÂT 10 SITE-URI INTERZISE

diana sosoaca UN POST DE TELEVIZIUNE MAI NOCIV DECÂT 10 SITE-URI INTERZISEȘoșoacă peste tot, dar mai ales la canalele de aur. Pe 2.01. la RTV cu Troncotă (istoric), Pelican (cu discurs infect anti USR), Savu (foști parlamentari, actuali invitați permanenți și roșii). Protestatar arestat (Grosu), apoi eliberat, vorbește despre megabusiness, îl acuză pe Arafat de genocid, anunță că vor fi arestări, condamnări.

Savu spune că ar trebui lăsați medicii să se ocupe. Nu e stat de drept, susține Șoșoacă. Moderatorul Corpos e de un penibil suprem. Legătura cu Șoșo se întrerupe în fiecare 20 de secunde. Revine de fiecare dată. Am abandonat. Unora le place coitus interruptus!

*Antena1 a avut un IUmor foarte bun, cu roast-uri istorice (Vlad Țepeș, Decebal și Traian, Elena Ceaușescu, Maria Tănase, ultima nu era chiar din filmul ăsat, dar text foarte bun).

*Ghiță Tv pe scurt:„Liviu Vârciu îi înjură pe reziști” scrie pe o burtieră. *„Mihaela Rădulescu, scandal amoros”, scrie pe alta, *Poliția, la petrecerea Cristinei Hera *Globaliștii pregătesc ceva în România. * Marea resetare. * Cei din studio sunt fanii Trump.

*S-au încins spiritele pe FB pe bază de ”Divertis” care n-a fost Divertis. A fost trupa lui Toni Grecu, iar cei de la Padinademedia au forțat nota, generând reacția lui Cristi Grețcu și a altora. Am văzut la TVR o parte din show-ul propus de echipa lui Grecu. Nu pot spune că m-a entuziasmat. Poate mai sunt alte momente mai bune!

La TVR2 a fost emisiunea lui V. Ianțu (Câștigă România!)cu tema sărbătoririi TVR. Cu trei angați.Dudu Furdui, Liana Stanciu și Mihai Rădulescu. O formulă inspirată și decentă. Domnii n-au recunoscut-o pe Melania Cârje. Ciudat! Imagini de la vizita lui Yves Montand din 1957. Concertul a fost la Sala Floreasca. N-am știut. Secvențe de arhivă inedite. Rădulescu nu prea știe, nu prea recunoaște artiștii mari din trecut. E știrist. Se vede!

Nicio zi fără Coarnă la Realitatea Plus

Dumitru Coarna Grigore Cartianu Nicio zi fără Coarnă la Realitatea PlusLa Vorbește lumea i-am zărit pe Silvia Chifiriuc alături de soțul Petre Roman și fiul lor. Remarcabilă vitalitatea lui Roman, dar și apetitul său teribil de a fi văzut cât mai des. * Președintele Iohannis a mers în vizită oficială în Republica Moldova (TVR1, Digi24).

Nicio zi fără Coarnă la Realitatea Plus. Milițianul vorbește despre cultură și salarii, e mitocan, nepoliticos cu ceilalți invitați. Dacă-l mai pui pe un alt sindicalist zgomotos de la Alma Mater, e o nenorocire. Dna Mititelu vorbește permanent peste invitați și nu e capabilă să modereze o dezbatere. Fenechiu n-a apucat să spună nimic o vreme. Brusc s-a trezit și a menționat că parlamentarul Coarnă avea carnetul roșu în buzunar și pe vremea când era la poliție.

Același Coarnă este și pe 3 ianuarie la RealitateaPlus. Tot enervant, tupeist, needucat.

Oricum, dacă PNL nu are alt vorbitor, atunci nu e de mirare că la comunicare sunt cei mai slabi. Mititelu afirmă că suntem furați de instituțiile statului și se referea la energia electrică. Apoi a zis ceva despre șacalii din energie. Poate că așa va fi, dar nu e încă. Nu se numește incitare la ură, la „heităreală” și revoltă?

Dezinformare masivă a postului Realitatea Plus, dar și o lipsă totală de comunicare. Mititelu se face că nu înțelege explicațiile date de Fenechiu privind semnătura electronică. Dar ca post de televiziune putea și era obligatoriu să ofere o opinie oficială de la STS, de la Finanțe, de la Guvern.

Grigore Cartianu: „O căpușă care suge, suge, suge: Dumitru Coarnă”

Am găsit ceva interesant despre un parlamentar PSD.

Grigore Cartianu, 9 august 2017 
O căpușă care suge, suge, suge: Dumitru Coarnă. S-a pensionat la 45 de ani, dar bagă în buzunar 3.200 de euro pe lună!
Coarnă a ieșit la pensie în 2009, din motive medicale, consemnându-i-se un handicap de gradul 3.
Anul trecut, Coarnă a încasat 169.129 de lei, cu o medie lunară de 14.094 de lei (circa 3.200 de euro). Banii i-au venit din trei surse, toate alimentate (direct sau indirect) cu bani de la stat:
* 101.629 lei – de la sindicatul polițiștilor (8.469 lei/lună);
* 52.800 lei – pensie (4.400 lei/lună);
* 14.700 ca membru în Consiliul Economic și Social – CES (1.225 lei/lună).
Legea nu permite să lucrezi cu normă întreagă dacă ai handicap de gradul 3, dar ce contează legea când e te numești milițianul Coarnă?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here