Românii care și-au luat Țara Înapoi, primesc răsplata din partea lui Iohannis: Vor plăti taxa pe sănătate

1
27

Articol preluat de pe site-ul recentnews.ro
Noul Cod Fiscal intrat de curând în vigoare aduce vești catastrofale pentru toți românii. Atât pentru cei din țară cât și pentru cei din afară. Au, n-au bani, trebuie să plătească contribuția la sănătate. Pentru acest lucru, românii care în noiembrie 2014 ”și-au luat țara înapoi”, trebuie să mulțumească lui Iohannis și PNL, întrucât au votat și promulgat această lege.
Toate persoanele care dețin un domiciliu în România, chiar dacă se află în străinătate, sunt obligate să plătească lunar, contribuţia de sănătate, adică minim 67 de lei pe lună.
În noul Cod fiscal au fost introduse două articole care spun că orice persoană fizică, chiar dacă nu realizează niciun venit pe teritoriul țării, este obligată să plătească contribuţia de sănătate.
Chiar și femeile însărcinate care nu au venituri, minori, persoane casnice, agricultori care nu îndeplinesc condiția de a fi impozitați și persoane care nu se află pe teritoriul României dar care încă dețin rezidența fiscală, vor fi obligați să plătească contribuția la sănătate.
Acest lucru va duce inevitabil pa popriri pe conturi și executări silite a românilor care nu își plătesc contribuția la sănătate.
Pe lângă la obligativitatea plății contribuției la sănătate, Inspectorii de la ANAF vor să le dea o lovitură financiară și mai puternică tuturor românilor aflați la muncă în străinătate.
Orice român care lucrează peste granițe va fi verificat la sânge de la 1 octombrie, iar în funcție de veniturile pe care românii din străinătate le realizează, indiferent de plafonul sau forma lor, se va aplica o impozitare strictă, pentru a atrage în acest mod cât mai multe fonduri la vistieria statului.
Inspectorii ANAF au elaborat o directivă care va permite verificarea tuturor căilor de provenienţă a banilor pe care românii din străinătate îi trimit lunar acasă apropiaților, prin diferite servciii de transfer sau prin alte modalități transparente sau care nu respectă cadrul fiscal intern.
În timp ce pentru românul de rând i se pun noi taxe și impozite, Patriarhului Daniel i se dublează salariul.
Şeful Bisericii Ortodoxe Române, va primi de la stat unsalariu de 20.000 de lei brut, ceea ce înseamnă că va lua lunar, în mână, aproape 15.000 de lei.
Iar 16.000 de preoţi vor fi plătiţi de la bugetul de stat.
Alte 16 feţe bisericeşti de rang înalt vor beneficia de creşteri salariale semnificative.
Arhiepiscopii majori şi mitropoliţii Bisericii Ortodoxe Române şi ai Bisericii Romano-Catolice vor avea salarii brute de peste 19.000 de lei.
 
Puteţi citi articolul în întregime aici:
http://www.recentnews.ro/romanii-care-si-au-luat-tara-inapoi-primesc-rasplata-din-partea-lui-iohannis-vor-plati-taxa-pe-sanatate/

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

1 COMENTARIU

  1. Aha , deci sunt dator la stat deja?Ca sa stiu.;-)).Ce magari.Normal.Bai cretinilor(aia de sus) .Orice ban facut afara legal e impozitat ,catastrofelor.Si daca nu e facut legal este sarcina celor indrituiti din tarile respective sa considere asta. Si sa investigheze si etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here