Rucsacul cu cântece: Festival cu și pentru muntomani la Summer Camp Brezoi (30 iulie – 1 august)

0
191

Rucsacul cu cântece: Festival cu și pentru muntomani la Summer Camp Brezoi (30 iulie - 1 august)În perioada 30 – 31 iulie – 1 august vă așteptăm la Summer Camp Brezoi, la ⛰️?Rucsacul cu cântece: Festival cu și pentru muntomani!??️?

Abonamentele costă 99,59 lei, iar biletele de o zi costă 31,79 lei. Pot fi achiziționate de aici: https://www.iabilet.ro/bilete-rucsacul-cu-cantece-summer-camp-brezoi-63709/

Dacă peisajul feeric este completat de muzică bună, grupuri de prieteni reuniți laolaltă și o atmosferă de entuziasm, tihnă, libertate și inspirație, înseamnă că avem toate ingredientele pentru un weekend reușit!

Ne vor bucura cu cântece:
Grupul Vocelis, CALEnDAR,Walter Ghicolescu, Adrian Sărmășan, Tapinarii, Daniel Făt, Titus Constantin, Madalina Amon(Generatia Folk), Iulian Timar(Yoyo), Grupul Folk Cuarț, Iulia Caraiman, Grup Folk Om Bun, Ionel Erimia, Corina si George Nica, Dorel Ciot (Piticu’), Raluca Manea, Marius Coserariu, Marcel Bălan Trio, Nechita Corneliu, Tica Lumanare, Edi Țapu și Alin Diodă, Puiu Cazan, FOLK2ROCK, Trupa „Nu face nimic”, Florian Jianu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here