Rușine TVR! Rușine Loredana!

Articol de Iulia Radu

5
3475

La 3 ani și 4 zile de la moartea lui Adrian Enescu, TVR-ul l-a deposedat de drepturile de autor. Am crezut că nu văd bine când am citit pe ecran că piesa „Bună seara, iubite!” este compoziție (muzică și versuri): Loredana. Nici nu cred că mai este nevoie de alte comentarii. Este clar că s-a dus respectul față de autori. Apropo, pentru cine nu știe: versurile îi aparțin lui Lucian Avramescu.

Așteptăm comentariile voastre!

 

Despre TVR, Loredana și respectarea dreptului de autor la Cerbul de Aur: https://andreipartos.ro/despre-tvr-loredana-si-respectarea-dreptului-de-autor-la-cerbul-de-aur-25-08-2019/

5 COMENTARII

  1. Mizerabil si, imi vine sa spun, “romaneste”…. Dar stiu prea multi romani misto, cu principii, demni, valorisi si nu pot manji cu mizeriile unor scursuri, toti romanii…

  2. Ignoranta totala in Romania! In toate domeniile! Prostie si ignoranta. Si lipsa consecintelor…. Nu este cu intentie, acesta este nivelul la care ne situam. Pana nu facem scoala sa functioneze, tot asta o sa vedem.

  3. Rușine numai pentru TVR. Loredana, când a fost invitată de către prezentator, să-și spună spună părerea, în primul rând a ținut să precizeze că s-a strecurat o greșeală cu privire la melodia Bună seara, iubite, compozitor fiind plecatul la ceruri Adrian Enescu. Superficialitate (sub legea minimului efort). De ce să se mai documenteze realizatorii TVR.

  4. Hmmm… Da, chiar nimic nu e ceea ce pare a fi!!! Pentru ca pe langa faptul ca muzica e compusa de Adrian Enescu si versurile sunt ale lui Lucian Avramescu, sunteti siguri ca interpreta e Loredana Groza?? Pentru ca nu prea (mai) seamana… Eu cred ca TVR-ul a gresit din nou – si de fapt canta o… mostra blonda de „diva” din silicon hialuronic dambovitean!! Ca doar au construit chirurgii-esteti un esantion atat de bogat!!! Toti, si toate, o apa si-un pamant – deci macar aici TVR-ul isi poate… croi o scuza!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here