Eurovision 2021: Pierdut suflu. Îl declar nul

0
1394

Eurovision 2021: Pierdut suflu. Îl declar nulNu sunt supărată pe Roxen. Ea atât poate. Eu nu aveam nicio așteptare de la ea, deci nu pot spune că am fost dezamăgită. N-o ajută vocea, nici prezența scenică, nici atitudinea, nici vestimentația. Am apreciat că echipa TVR i-a spus să nu se mai miște atât de mult pe scenă, să nu mai alerge, că în viața reală nu e ca-n videoclip. M-am bucurat că a ascultat pentru că ar fi fost păcat să leșine pe scenă de la atâta efort. Oricum și-a pierdut suflul după doi pași și trei mișcări. Înțeleg că în pandemie au fost închise sălile de fitness, dar ar fi putut să facă niște exerciții acasă, nu?

Nu o să mă iau nici de „show”-ul șters și anost pus în scenă de profesioniștii „globali” și de cei din TVR. N-am să înțeleg niciodată de ce show-urile noastre sunt mai mereu cu lumina stinsă. De ce trebuie să fie solista cu părul în ochi, să se confunde cu dansatorii, să fie în semi-umbră?! Toate celelalte țări și-au pus în evidență soliștii, le-am văzut fețele luminoase, au fost reflectoarele pe ei. Iar am tras noi paiul scurt și a trebuit să facem economie la curent?!

De ce le mai plătim ăstora deplasarea la Eurovision?!

Altceva voiam să-ntreb: de ce ne încăpățânăm să participăm la acest concurs?! Pe bune, de ce? Doar așa ca să se plimbe delegația TVR prin Europa? Doar ca să își facă imagine o casă de discuri privată?! Cine răspunde pentru acest eșec? TVR, organizator, sau Global Records, casa de discuri care a avut totul pe mână (compoziții, solistă desemnată, show)?!

Mulțumim celor care au votat!

Rezultat – Se mai justifică participarea noastră la Eurovision?

  1. Nu (75%, 3.424 Votes)
  2. Da (13%, 589 Votes)
  3. Nu știu / Nu mă interesează (13%, 577 Votes)

Total Voters: 4.590

Articol pe aceiași temă:

Liana Stanciu a avut o revelație: Roxen n-are experiență. De aici dezastrul!

Liana Stanciu a avut o revelație: Roxen n-are experiență. De aici dezastrul!

Găsiți aici comentariile de pe pagina lui Andrei Partoș

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here