SAFINA ÎN CONCURS

0
33

Alessandro Safina aNoaptea trecută am lansat un prim concurs legat de Alessandro Safina, tenor care va concerta la Bucureşti pe 21 decembrie (Sala Palatului). Interesul a fost mai mare decât mă aşteptam, aşa că am suplimentat premiile, invitaţii oferite de organizatori, Premium Booking. A fost noaptea tenorilor, pentru că după Safina (Canto la vita de pe un album 2003), au urmat Jose Carreras (născut pe 5.12.1946) alături de Sarah Brightman şi tot ca probă de concurs, Santana alături de Placido Domingo (de pe albumul Novus din 2002). Au fost răspunsuri corecte şi din S.U.A. iar câştigătorii au decis să facă un frumos cadou de Crăciun rudelor din România, prin aceste invitaţii la concert!
P.S. Informaţia ajutătoare care a contat enorm  fost cea legată de aspectul lui Safina. Am spus că seamănă cu George Clooney şi imediat au apărut reacţiile. Să mai spună cineva că nu contează imaginea şi la bărbaţi!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

1 COMENTARIU

  1. Nu sunt o norocoasa de fel …dar recunosc ca ar fi cadoul perfect pt ziua mea care e pe 20 decembrie …sper sa fiu acolo si sa ma pot bucura de muzica sufletului meu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here