Șamanii peruani au făcut un ritual pentru a-l „neutraliza” pe Neymar înaintea meciului Peru-Brazilia: „Să nu alerge, să nu joace bine”

Articol preluat de pe site-ul Digi24

0
71

Șamanii peruani au făcut un ritual pentru a-l „neutraliza” pe Neymar înaintea meciului Peru-Brazilia: „Să nu alerge, să nu joace bine” Înarmaţi cu săbii, amulete şi o păpuşă de cârpe, zece şamani peruani au efectuat luni, la Lima, un ritual în încercarea de a-l „neutraliza” pe Neymar înaintea meciului cu Brazilia din preliminariile pentru Cupa Mondială FIFA din 2026, relatează News.ro.

Purtând veşminte tradiţionale, aceşti vindecători din munţi, din junglă şi de pe coastă au invocat „Tayta Inti” (Tatăl Soare) şi au aşezat o păpuşă de cârpe pe o fotografie a atacantului brazilian, legându-i piciorul stâng şi acoperindu-i piciorul drept cu o sabie de oţel. „L-am neutralizat pe Neymar legându-i picioarele între ele. L-am legat pentru ca el să nu fie apt fizic, să nu alerge şi să nu joace bine”, a declarat pentru AFP şamanul Félix Rondán.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/sport/fotbal/samanii-peruani-au-facut-un-ritual-pentru-a-l-neutraliza-pe-neymar-inaintea-meciului-peru-brazilia-sa-nu-alerge-sa-nu-joace-bine-2501897

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here