SÂMBĂTA FIERBINTE

0
19

bec ars explozie1. Vin acasă de la Radio, dau să aprind lumina și explodează becul! Credeam că e o bombă, așa de tare a bubuit. Dă-i cu aspiratorul la 6 dimineața, apoi reluat procedeul la prânz. Nu pot scoate fasungul rămas, așa că voi trăi o vreme cu veioze. Până vine un meseriaș.
2. RCS-RDS afirmă că transmisia e impecabilă, dar eu am frame-uri, descompuneri de tot felul și pe HD chiar și cu SMART CAM-ul scos. Nu-i pot convinge că defecțiunea e de la ei, deși au fost la mine vreo 4 oameni de-ai lor fără a găsi soluții. Știți cum e. Când vine meseriașul, în cele 10 minute cât stă, nu se petrece nimic!
3. Frigiderul, nou și el, nu face treabă ca lumea deși e la 3,5!  Am aruncat o grămadă de roșii. Sau ele sunt false și leșină de rușine?
4. Am primit un mail obraznic, jignitor, de la o persoană care mi-a solicitat la început de an colaborarea. Am îndrăznit să-i reproșez că nu respectă termenii înțelegerii. M-a făcut ca la Nufărul. Până azi era o Doamnă. Nu intru acum în amănunte, dar e un semn că tot nu mă pricep la oameni. La femei nici atât! Despre showbizul dâmbovițean voi scrie curând mai pe larg. E bine să știți pe cine să ocoliți.
5. Spania a luat primul set la dublu. E drept că cei doi Lopez au câștigat anul ăsta la Roland Garos, dar și noi avem orgoliile noastre! Mergea și Tecău revin și iau setul doi cu 6-1, după care-l pierd pe următorul tot cu 6-1! N-aș zice că sunt în mare formă înainte de J.O. S-a ajuns la setul 5. Tot e bine, măcar pentru televiziunea care transmite partida! și VICTORIE CU 6-3 ÎN ULTIMUL SET.  E o bucurie mare a zilei!
 
Nimic pozitiv? Ba da. Am trecut la un regim sever dominat de fructe. Când sunt gata, anunț!
Să vă meargă bine de tot! 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here