SANDRA va da intalnire pe 2 decembrie si va promite o seara de neuitat

0
17

Nu putini sunt cei ale caror fantasme erau alimentate in anii 80 sau 90 de vocea languroasa si imaginea senzuala a SANDREI.
Au trecut anii dar, dintr-un motiv sau altul, intalnirea cu cea care continua sa fascineze nu s-a putut materializa pe meleagurile noastre asa cum ar fi meritat si artista si publicul ei.
Iata ca sfarsitul acestui an o aduce alaturi de super-grupul sau de muzicieni (selectati din intreaga lume) intr-un concert de 90 de minute  in seria de spectacole  ORIGINAL LEGENDS IN CONCERT conceputa si oferita de  Christian Raetscher prin GERMAN QUALITY ENTERTAINMENT.
 
Biletele s-au pus deja in vanzare in reteaua EVENTIM (magazinele Orange, Vodafone, Domo, Germanos, Librariile Humanitas si Carturesti, Sala Palatului si prin eventim.ro)
Pretul biletelor : 500 lei (categoria VIP – care include meat & great cu artistii), 300 , 200 si 100 lei
Sa ne pregatim pentru un eveniment de  colectie!
https://www.youtube.com/watch?v=A8LHlkew3XY
 
 
Sandra Ann Lauer ( cu numele de scena simplu : SANDRA) a fost  numita nu o data „regina muzicii pop -dance ”  a  anilor  1980 si 1990.
Renumele  i-a fost adus nu doar de  succesul (mai ales) european de top pe care l-au cunoscut piesele compuse si produse de fostul ei sot , romanul Michael Cretu (I’ll Never Be , Maria Magdalena ,In the Heat of the Night, Everlasting Love ,Secret Land ,Hiroshima, Don’t Be Aggressive )  dar  fericitei primiri de catre critici a albumelor sale” Into a Secret Land” (1988) si „Close to Seven „(1992).
Inaintea carierei solo recunoscute acum pe intreg mapamondul ,  SANDRA a fost vocea principala a Trio-ul disco feminin ARABESQUE care a cunoscut faima cu precadere in Japonia si Rusia.
Dupa cum, intre 1990 si 2001,  tot ea a fost fascinanta voce a proiectului ENIGMA (cu  10 hituri in Top-urile din  SUA si UK) .
Paradoxal, desi si-a cultivat in toti acesti ani statutul de star,  SANDRA  ramane una dintre interpretele cele mai …populare ale continentului european  si nu o data a depasit vanzarile realizate de Madonna in anumite tari ale lumii. Cu peste  30 milioane albume vandute, SANDRA si-a castigat destul de confortabil pozitia fruntasa  in randul femeilor de succes din Germania.
Cand incepi sa studiezi baletul clasic la 5 ani si chitara la 10, chiar daca esti tentat sau obligat sa iti iei cativa ani de pauza in cariera , realizezi ca nu poti  sta departe de scena sau studio.
Asa se explica experimentele muzicale ale SANDREI ulterioare despartirii de Michael Cretu : The Art of Love (2007 ) – care contine compozitii proprii intre care se remarca  „The Way I Am” si „All you are zombie” ,  Back to Life ( 2009)  –  un album cu influente  Latin pop, dance si  R&B  din care se bucura de succes piesele  „In a Heartbeat”  si „The Night Is Still Young” ( ultima realizata in duet cu  Thomas Anders de la  Modern Talking) si  Stay in Touch (2012) – pe care il considera „cel mai aproape de ceea ce simtea cand s-a apucat de cantat, la finalul anilor 70”.
O selectie  a succeselor din toate aceste perioade  va fi prezentata  de SANDRA & BAND la Sala Palatului din Bucuresti in concertul  din 2 decembrie.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here