SANREMO 2015: CE SCRIE PRESA ITALIANĂ DESPRE A DOUA SEARĂ

0
76

Conchita Wurst Sanremo 2015În a doua seară au primit voturi: LORENZO FRAGOLA, RAF, IRENE GRANDI, MARCO MASINI, IL VOLO şi NINA ZILLI. Ceilalţi concurenţi riscă să fie eliminaţi.
Dacă în prima seară festivalul a fost urmărit de 11.676.000 de telespectatori, în a doua seară s-au uitat la Sanremo 10.091.000 . Conchita şi Biagio Antonacci au fost vârfurile în doua seară.
 
Presa italiană comentează pe larg cea de-a doua seară a Festivalului Sanremo.
În ziarul La Stampa, Alberto Mattioli, critică dur prestaţia comicului Pintus care a venit „cu un monolog dezastruos, nici la serbările şcolare de final de an nu vezi ceva atât de slab”. Jurnalistul punctează şi faptul că pe scena festivalului s-au întâlnit Frumoasa şi Bestia: Charlize Theron şi Conchita Wurst. Autorul este de părere că „Charlize s-a descurcat perfect în dialogul cu Carlo Conti, desigur nu a fost nici prea greu pentru ea având în vedere că a primit întrebări de genul „Ce fel de femeie eşti?… Nu înţeleg de ce trebuie să plăteşti un om pentru a adresa astfel de întrebări”. Despre Conchita, jurnalistul a spus: „a demonstrat că are voce şi a prezentat o piesă bună, mult mai bună decât cele banale care au intrat în concursul nostru”.
Nu au scăpat necriticate nici coprezentatoarele: „Emma şi Arisa sunt incapabile să spună Bună seara fără să citească din prompter. La fel şi Rocio, dar ea are scuza că este străină şi măcar ştie să danseze”.
Puteţi citi articolul în întregime aici:
http://www.lastampa.it/2015/02/12/spettacoli/festival-di-sanremo/2015/sanremo-il-meglio-e-il-peggio-della-seconda-serata-rZ5ihd7xuCDWxx9BK8Bo6J/pagina.html
 
 
Gianni Poglio a comentat fiecare piesă pe site-ul panorama.it. Puteţi citi totul aici:
http://www.panorama.it/musica/sanremo-2015-pagelle-seconda-serata-live/#gallery-0=slide-2
 
 
Un articol interesant găsiţi şi în La Repubblica:
http://www.repubblica.it/speciali/sanremo/edizione2015/2015/02/12/news/boom_di_ascolti_anche_per_la_seconda_serata-107120302/
 
http://www.repubblica.it/speciali/sanremo/edizione2015/
 
 
Şi Rita Pavone a făcut un comentariu amplu despre Sanremo. Îl puteţi citi în întregime mai jos.
 
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here