Sanremo 2016: info, program, recitaluri

0
49

sanremo-2016-cast (600 x 287)Doar 5 zile ne despart de cea de-a 66-a ediție a Festivalului Sanremo. Revista Tv Sorrisi e Canzoni a publicat programul pentru fiecare seară în parte. Festivalul va avea loc în perioada 9 – 13 februarie și va fi transmis în direct de Rai 1 de la Teatrul Ariston. Pentru al doilea an consecutiv, Carlo Conti este directorul artistic și prezentatorul festivalului. Co-prezentatori vor fi: Gabriel Garko, Virginia Raffaele și Mădălina Ghenea.
În prima seară a festivalului (9.02) vor urca pe scenă 10 concurenți de la secțiunea „Big”. Vor susține recitaluri: Laura Pausini, Elton John și Maitre Gims.
Pe 10 februarie, vor urca pe scenă ceilalți 10 concurenți de la secțiunea „Big”. De asemenea, vor intra în concurs și 4 concurnți de la secțiunea Nuove Proposte, dar doar 2 dintre ei vor intra în semifinala din 12 februarie. În cea de-a doua seară va susține un recital Eros Ramazzotti.
Cea de-a patra seară (11 februarie) va fi inaugurată de ceilalți 4 concurenți de la secțiunea Nuove Proposte, dar doar doi dintre ei vor intra în semifinală. Cei 20 de concurenți de la secțiunea „Big” vor interpreta coveruri, iar la finalul serii va fi anunțat cel mai bun cover. Invitații din această seară sunt: autorul Guglielmo Scilla și i Pooh, alături de Riccardo Fogli, o reuniune așteptată de public.
Programul celei de apatra seri (12 februarie) îi are în prim plan pe cei 20 de concurenți de la secțiunea „Big”, dintre care doar 15 vor ajunge în finala din 13 februarie. Ceilalți 5 vor ajunge la televot, iar publicul va salva pe unul dintre ei, așa că în finală vor fi 16 concurenți. În această seară va avea loc finala la categoria Nuove Proposte. Recitalul serii va fi asigurat de Elisa, care revine pe scena Teatrului Ariston la 15 ani de când a câștigat cu piesa Luce.
Finala Sanremo 2016 va avea loc pe 13 februarie. Cei 16 concurenți de la secțiunea „Big” își vor interpreta piesele, iar primii trei clasați se vor înfrunta din nou pentru a se stabili câștigătorul. În această seară vor susține recitaluri: Renato Zero, Giuseppe Fiorello și Cristina D’Avena. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here