Săptămâna aceasta la Teatrelli: BAROCK, A. G. Weinberger, Florina Cercel, Adela Mărculescu, Costel Constantin și Damian Crâșmaru

0
55

Joi, 15 mai, ne vom bucura de „BAROCK”, un spectacol coregrafic de şi cu Răzvan Mazilu. „Neconvenționalul” dansator și prietenii săi – Andrea Gavriliu, Judith State, Mihai Grigore (violoncel) și Horea Crișovan (chitară) – vă invită să vizionați un spectacol coregrafic unic, un spectacol „ca o joacă”. Cu Bach într-un colț al scenei și Rammstein în celălalt, protagoniștii dau naștere unor legături primejdioase născute din pasiunea pentru muzică.
 
Vineri, 16 mai, revedem piesa „Quartet”, prima producție Teatrelli!
Patru mari actori își unesc forțele într-un spectacol emoționant, un adevărat elogiu adus artistului, a cărui bucurie de a „arde” în fața publicului de oriunde rămâne nealterată de-a lungul timpului.
Florina Cercel, Adela Mărculescu, Costel Constantin și Damian Crâșmaru, sub bagheta regizorală a „neastâmpăratului” Dan Tudor, reușesc împreună să sublinieze efortul de a susține „un ultim concert” – de ziua lui Verdi – în fața spectatorilor, de data asta de la azilul de bătrâni în care sunt obligați să-și petreacă anii din urmă ai vieții patru foști artiști de operă care au format cândva un renumit Quartet.
 
Weekendul începe la Teatrelli cu spectacolul „Gringo de România 2” al lui A. G. Weinbergersâmbătă, de la ora 20:00. A.G.Weinberger este incontestabil cea mai puternică şi mai complexă personalitate a blues-ului din România, fiind supranumit THE TRANSYLVANIAN GUITAR MAN.
Recitalul de sâmbătă, 17 mai, este un concert-spectacol în care compozițiile originale îşi fac loc printre temele muzicale din anii ‘20, ‘30, până azi. În repertoriul său se regăsesc cele mai valoroase compoziții proprii de blues, jazz, soul si funk, precum și piese din repertoriul lui BB King, Eric Clapton, Robert Johnson, Willie Dixon sau Muddy Waters. „Gringo de România 2” ne oferă cu generozitate câteva dintre cele mai subtil alese muzici de la Atlantic până la Pacific.
 
 
Detalii despre spectacolele din noua stagiune puteți găsi pe site-ul creart la secțiunea Teatrelli.
 
Biletele pot fi achiziționate la sediul creart din Piața Alexandru Lahovari, Nr. 7 (Tel: 0735 560 692) sau prin rețeaua de bilete Eventim 
Program casa de bilete
Luni : închis
De Marți până Sâmbătă : 14.00 – 20.00
Duminică: închis

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here