Scandaluri în fotbal, filme la gramada, politica revine

0
136

BURTIERĂ NEFERICITĂ PE B1TV

Revelion Disco cu Iris! Nu știu dacă Iris se bucură de o astfel de asociere.

S-A TERMINAT PAUZA LA DIGISPORT?

După zeci de reluări, de interviuri redifuzate (Rădoi, Petrescu, Neagu și alții), de meciuri reluate, fără a se scrie pe ecran că este reluare, iată și primele meciuri noi la baschet și la tenis. Sorana Cîrstea nu se dezminte. A câștigat un set la Shenzhen cu 6-3, după care a pierdut două cu 6-1! Dacă ar exista Protecția consumatorului și-n televiziuni, n-ar permite difuzarea excesivă a reluărilor fără precizarea corespunzătoare. Vorbesc despre un fenomen care a durat cam 10 zile. 4 canale au luat pauză, dar noi le plătim. Noroc cu partidele din campionatele din Spania și Italia. * Italienii au jucat și pe 6.01.la prânz. Bologna- Fiorentina 1-1. Meci chinuit, public surprinzător de numeros pentru o zi de luni .* Posturile mai mici respectă regula și scriu clar ”Reluare”. De ce nu fac toți așa?*

CE AVEȚI CU COPIII?

La Răzvan și Dani, la 11,20 în ziua de 6.01,  un moment de pseudo dans, cu mișcări de adulți, pe muzică latino. Nu era gimnastică de înviorare, era o formă de coregrafie alandala. La serbările din școli am văzut unele mult mai adecvate. Erau unii de grădiniță, alții de la școală.Fetițe frumoase. Elena Andreea Tudoroiu este antrenoare de salsa. Era o reluare, dar nu scria. Am dedus pentru că se vorbea despre un Crăciun care urma.De fapt era un fel de Best Of, dar trebuia să stai mult ca să afli. Cât costă o burtieră pe care scrie data difuzării inițiale?

AM DAT ÎN MINTEA COPIILOR PE 2.01

Un film mai cretin ca ”Spot” e greu să găsești! Cred că e greu și de făcut! Un fel de Home Alone 6, dar mult mai rău. Cu elemente din Stan și Bran, Police Academy, poante fizice și altele. Noroc că a fost Garfield înainte!

 

PIȚURCĂ S-A DAT AFARĂ DE LA CRAIOVA!

N-a durat prea mult revenirea în zona natală pentru Pițurcă. Patronatul n-a vrut să investească și antrenorul a zis pas. Culmea, Pițurcă îl cerea pe Nistor. După plecarea lui Nistor e ca și transferat. Lucrătură? Au vrut să-l facă plecat? De ce l-au adus? Gică Craioveanu și-a dat și el demisia de la Craiova. N-a fost apreciat și solicitat de club. E supărat pentru că Piți ”a fost dat afară”. Patronii n-au vrut ce dorea Pițurcă, adică să ia titlul? * Ziariștii îl ceartă (6.01) pe Pițurcă pentru faptul că a declarat, hazardat, că luptă pentru titlu la venire.

MARELE DINAMOVIST DAN NISTOR, PREZENTAT LA CRAIOVA (ora 12,02)

S-a transmis în direct la DigiSport 1.

Nistor a dat răspunsuri celor din presă. Craiova l-a convins cu un Stadion nou, public minunați. Speră să ia titlul, să joace în Cupele europene. Nu compară Pandurii cu Craiova, deși la Tg. Jiu a prins locul doi. Are 31 de ani, un jurnalist îl întreabă dacă s-a gândit să-și încheie cariera la Craiova, iar el răspunde că abia a venit și deja să se lase? Întrebări cretine cum greu auzi. De ex: Ce antrenor ai aduce, ca să câștigați  titlul?

Conferința de presă a durat mult. Au vorbit Cârțu și Popescu despre viitorul posibil antrenor al echipei. N-am aflat concluziile.

Remus Răureanu e singurul care pune întrebarea firească: ce mare performanțe are Dan Nistor? Două goluri la Dinamo, un sfert de joc la națională, câteva pase de gol? În GSP scrie că a dat 4 goluri și are 10 assist-uri în 17 etape. E ceva mai bine! Oricum prețul achiziției e mic, în opinia tuturor. 260.000 plus salarii restante…

Matinalul de la Digi are subiecte de dezbătut. Plecări, veniri de antrenori, jucători care au și plecat sau urmează s-o facă, speculații despre sume de bani. Se vorbește muuult despre Dinamo și Craiova. A scăpat un interviu de 2 minute cu Alibec (Astra). Mai nimic despre CFR, FCSB ,Viitorul, Mediaș. Dan Filoti a revenit din vacanță șușotind și mai fără vlagă ca-n 2019!

Între timp Dan Petrescu și-a prelungit contractul cu CFR Cluj. A ajuns, pe merit, cel mai bine plătit antrenor din țară.

GIMNASTE FRUMOASE LA ”VORBEȘTE LUMEA”

Larisa Iordache, Sandra Izbașa, Monica Roșu foarte haioase, relaxate, în vervă. Au povestit, au râs, au arâtat că poți fi campioană într-un sport foarte greu, fiind și inteligentă și pregătită de viață. Firi diferite, cele trei au fost extrem de tonice.

Cornel Ilie a venit cu fetița lui de 4 ani. O zână mică, talentată și frumoasă. Apoi Cornel a cântat o compoziție nouă alături de Zoe.

Tot la Vorbește (pe 6.01) l-am văzut pe Cove singurel, abandonat de Adela Popescu. Un invitat a fost chiar câștigătorul de la Vocea României. Întrebări chinuite, răspunsuri banale, formale și gata. Vocea nu cântă nici la postul la care a câștigat?

PORTRET AMPLU GIANNA NANNINI LA RAI 3

Secvențe inedite, duete, concerte, argumente pentru activismul ei, arta e politică, nevoia ei de mișcare permanentă pe scenă.Interviu în studio, pe stradă, secvențe de arhivă. Mama a definit-o scurt: ”Bella e impossibile”. Motociclistă, rockerită, de toate, numai ce-și doreau părinții ei n-a fost. Imagini din Siena natală, pagini din istoria culturală a locului, au fost de toate și interesante.

SE FUMEAZĂ ENORM ÎN FILME

Și nu mă refer doar la filmele americane, ci și la cele românești.Femei, bărbați , adolescenți fumează. Băutura și drogul sunt constante în filmele din ultimii zeci de ani. Țigara, trabucul erau și în anii 50-60 nelipsită de pe marele ecran. O să ajung să mă bucur de filmele de epocă, unde încă n-a pătruns fumatul ca tranchilizant pentru nevrotici.

Țara de Râsu Plânsu (A3)

A fost un material isteț construit despre umorul din anii comunismului. Cu membri ai brigăzilor studențești. Au fost doi de la Bum-ul clujean, a fost Cristi Grețcu de la Divertis-ul din Iași. A fost și caricaturistul Ion Barbu.

PE B1TV RECOMANDĂRI CONFUZE

Rar am văzut așa o expunere ca cea a unei doamne blonde invitată duminică 5.01. la Irina Petraru. Paranteze imense, confuzie, bâlbe, după ce ne-a asigurat că citește de emoție, a uitat s-o facă. Săraca Irina a încercat s-o aducă la subiect, dar tipa nu s-a lăsat.Dorea să dea exemple. Apoi zice că mai bine tace. Începuturi de fraze…neterminate.” Leii să acționeze după terminarea retrogradării.Care retrogradare? O zodie pusă la muncă, e frustrant, dispute cu cei din jur…n-am aflat nimic!

România, Jos Pălăria (ProTV)

Busu moderator, concurenți Tania Filip, Mihai Dedu, Adela Popescu, Cove, Cătălin Tănase, Neamțu, Diana ș.a.m.d. Probe simpatice, cultură generală, muzică, atmosferă haioasă. Public-galerie-figurație, tricouri roșii și albastre, investiție mare.

Amnezie cu surprize, noua marotă?

Au dat varianta cu Goldie Hawn și Kurt Russell de vreo 2-3 ori (duminică la prânz iar), după care și o versiune inversă, din 2018 , unde amnezic e domnul miliardar, nu doamna. Anna Faris și Eugenio Derbez în rolurile principale.

DEZBATERE LA MĂNĂSTIRE (B1TV pe 5.01)

Invitați o.k. (Iulian Fota, Sabin Orcan, Nicușor Dan, Eugen Tomac) care susțin că e foarte greu să avem anticipate, dar e posibil să ajungem la locale în două tururi. Parcă văd că nu vom avea nici una nici alta. Pentru București PNL nu are încă un candidat anunțat. Firea are în sondaje cam 30%, adică stă bine de tot. Stilul uneori pedagogic, alteori agresiv-obraznic al lui Silviu Mănăstire. Nu are răbdare să termine cineva răspunsul, deși el i-a adresat întrebarea.  *La subiectul extern a intervenit și Tr. Băsescu cu precizări destul de clare. Regimul din Iran numai bun nu poate fi considerat. Presa de stânga din Europa a scris pozitiv despre Sooleimani (un tiran periculos, devenit, pentru unii, un martir) au subliniat Oran și Fota.

IUmor se hrănește din jurați și roast-uri la adresa lor. 

Roxana Vancea a apărut cu un roast devastator și pantaloni scurți, deși a fost în relație cu Mihai. „Duce în pat cât duce Badea în ring” . Bendeac s-a dovedit a fi un bun încasator! Și un bun actor.

*Ce serial românesc s-a dat la ProTV după miezul nopții? Triplusec din 2018. Not bad!

SINGURA IDEE PREȚIOASĂ CULEASĂ DE LA ZGOMOTOSUL TUDOR BARBU (B1TV)

În mediul bugetar primești voucherul de vacanță independent de performanțe, în mediul privat trebuie să-l câștigi, adică trebuie să existe profit, bani pentru așa ceva! Eternul ”Mitică” Coarnă de la poliție e mereu prezent și mereu toxic. E prieten cu Barbu, nu-l putem ocoli. E un dialog mimat aprig între ”bă, Mitică” și ”domnule Barbu”.

Foarte grav e faptul că a preluat ideea lansată de madam Pippidi cum că România ar fi pe picior de război.* Cristian Diaconescu a explicat, în două emisiuni diferite, că nu crede că se poate vorbi despre așa ceva, dar că autoritățile române ar fi trebuit să reacționeze mai prompt. Orientul Mijlociu e un butoi cu pulbere.

Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here