SCURTE ŞI ADUNATE!

0
14

Oana Lis a ajuns să fie una dintre cele 50 de blonde din emisiune lui Dan Negru de pe A1! Formula e tot mai aiurea. Acum sunt trei persoane care participă: Lora, Pepe şi un actor al cărui nume îmi scapă. Logic, ei nu fomează o echipă, aşa că totul e aiurea. Rămân strigătele lui Negru şi ţinutele destul de penibile ale blondelor! Se reia la ora prânzului, duminca. Bravo naţie de creştini! Şi dă-i cu Kamasutra!
Sport.ro continuă atacurile la Steaua, dar mai ales la adresa lui MM Stoica. Am mai scris despre Mironică şi aroganţa lui fără limite, de comentariile penibile pe care le face la meciuri.Acum, când canalul nu are meciuri, nu are imagini, se hrănesc şi ei din ce rămâne de la alţii…adică i-au luat apărarea reporterului care a vorbit cu Stoica, sau lui R. Naum, cel vizat direct. Culmea e că recunosc, cei doi din studio, că Dinu Gheorghe şi Ioan Nicolae au acuzat de blat meciul Steaua- Chiajna. Păi, în cazul ăsta nu vorbim despre nişte imbecili care nu cunosc regula polemicii? Fireşte că ei discută între ei, neacordând drept la replică nimănui. Sau, în alte cazuri, când X îşi expune părerea, îl taxaeză după ce s-a terminat conversaţia telefonică!
* Entuziasmantă victoria Simonei Halep la Doha. 6-2-6-3 cu A. Kerber, jucătoare de TOP10. Am comentat pe FB, aşa că nu reiau, dar ideea unor ţinute care s-o avantajeze rămâne valabilă. Treningul banal albastru de la festivitatea de premiere, arăta a sărăcie şi nu e o.k. E pe locul 9 în lume! Azi contează totul, inclusiv imaginea. Felicitări Simona!
* „Olimpica” a fost găsită! Comentariile, anchetele continuă.
* În sfârşit o spun şi alţii public. Radet a inventat luna cu 33- 35 de zile, iar întreţinerea a ajuns la cifre record în ultimii 35 de ani. Oprescu ne-a minţit anul trecut. La Constanţa s-au facturat 40 de zile! Iar românii suportă cu stoicism, se plâng pe la colţuri!
* M-am holbat şi la handbal fete. Buducnost- Larvik… Am vrut să văd ce face Cristina Neagu…A înscris de câteva ori, dar e departe de jucătoarea de altă dată. Greşeşte nepermis de des…apărarea Buducnost e extrem de subţire… Neagu îşi aminteşte periodic că este inter, adică trebuie să sară şi să dea gol… Larvik a condus, apoi gazdele au avut 3 goluri, iar Larvik a trecut în avantaj… Neagu nu e ajutată de colege, dar are 5 goluri în min 52… scor 16-17… în sală sunt 5000 de oameni… 17-18… mai sunt 3 minute… Cristina pasează şi 18-18… Neagu ratează… apărarea gazdelor e iar varză şi e 7 metri… 18-19… om eliminat… 19-19… atacul e la Larvik! Ratează! Neagu ratează şi ea, deşi putea aduce victoria! Acesta e rezultatul final.
Sorina Matei are emisiune la B1TV… şi la ea e invitată Andreea Pora… mişcare greşită, plus un alt vorbitor defect, Sebastian Lăzăroiu.Mă refer la fluenţa lor, la carisma lor… Au venit apoi Turcescu, Turturică şi Andronic şi se aştepta declaraţia de la PNL… Pocora (PNL) ne asigură că nu se iese de la guvernare! Va fi linişte şi soare! „Analiştii” au spus tot ce li s-a părut că sună bine. Se rupe după europarlamentare, zic unii… ba nu se rupe, zic alţii. Turturică ne-a asigurat că opoziţia nu există, că dreapta n-are nimic de spus… Parcă are dreptate…
Gâdea e bolnav! Ştiam că e greţos, dar acum se autodepăşeşte. A adus o tovarăşă exministră (sau aşa ceva) edentată, de pe vremuri, care-l face zob pe Băsescu. Cum bea el în tinereţe, cum chiulea, cum le lua diurna subalternilor.Tocmai la postul unui securist e logic să asistăm de 9 ani la delaţiuni în direct!
* Nu ştiu dacă aţi observat, dar avem un guvern fără vreo trei miniştri de peste o săptămână… deci se poate… deci ar putea pleca acasă şi alţii, nu-i aşa? Ţara e în regulă!
P.S. Adaug azi, 18.02, o completare cu sens: MMStoica anunţat că nu mai colaborează cu DigiSport.Am citit şi un editorial semnat de Tolontan pe tema asta. Era greu să nu-l apere pe Naum, coleg cu el. Dar caracterizarea socio-profesională a lui Stoica e justă, paranoizarea acestuia e evidentă şi cred, ireveresibilă! Rămân la opinia că de data asta primul a greşit Naum…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here