SE DAU STADIOANE CADOU? FETELE LA ANTIPOZI. ȘOȘO I-A ENERVAT PE TOȚI!

0
101

SE DAU STADIOANE CADOU? FETELE LA ANTIPOZI. ȘOȘO I-A ENERVAT PE TOȚI!LIVE CU GODOROJA LA ANTENA 1

Mike Godoroja i-a dat șansa lui Răzvan să abereze despre propriile plăceri muzicale. Mike a fost la A1 cu trupa sa din care face parte acum și vechiul prieten Gh. Emanuel Fisă!

TENIS BUN LA EUROSPORT

Sorana Cîrstea a trecut de Kvitova. O mare surpriză plăcută.Să nu utăm că Kvitova e în Top 10 de ani de zile, are două Mari Șlemuri în palmares.

Tot la Australian Open Simona a pierdut primul set cu 6-4 în fața jucătoarei locale Ajla Tomljanovic (locul 72), apoi a câștigat setul doi tot cu 6-4.În setul trei Ajla a condus cu 5-2 pe fondul numeroaselor greșeli făcute de Simona, dar și printr-o agresivitate remarcabilă. Scurtele ei au enervat-o pe Simona.

CTP a lăudat-o pe Tomljanovic fără rezerve. A zis despre Simona că a reușit să nu se enerveze. Poate n-a văzut bine. Psihicul ”beton” al Simonei a contat într-adevăr. Tot marele specialist în toate a fost convins că la 3-5 Halep va întoarce rezultatul. De la 2-5, Simona s-a concentrat și a ajuns la 7-5! Victorie teribil de muncită!

ȚAȚELE LA TENIS

După ce Sorana și-a certat vehement antrenorul, cerând arbitrului să-l dea afară, azi am văzut doi adversari italieni certându-se ca-n filme, fără să intervină nimeni, după terminarea unei partide de peste 4 ore (Fognini-Caruso 3-2). Public foarte zgomotos la Melbourne, deși nu e casa plină din motive pandemice.

 

DISCURS COMUNISTOID LA RUGBY-ÎNCĂ UN STADION CONFISCAT?

La ProX Alin Petrache a vorbit mult și prost, DA? Asta cu da? la coadă e ticul lui. Îl are și Mânăstire de la B1TV.  Grav e că a fost lăsat, grav e că el susține că Stadionul Arcul de Triumf îi aparține, că Federația Română de Rugby a fost implicată, că a muncit, că 49 de ani e a lor, că gazonul nu permite nici concerte, nici fotbal, nimic.

Asistăm la o confiscare a bunului public și nimeni nu zice nimic? Ministerul Apărării a pus mâna pe Ghencea și e jucăria armatei? A zis ceva Emil Grădinescu aseară la LookSport, legat de stadioanele noi care stau degeaba în timp ce se joacă pe terenuri înghețate sau noroioase în București. Se referea și la gazonul de pe Dinamo. Dealtfel nici pe Național Arena nu se va mai juca multă vreme.

ȘOȘOACĂ E IUBITĂ TOT MAI MULT

Se spune, pe la diferite televiziuni, că a fost eliminată din AUR, dar unii susțin că nu era membru, așa că nu putea fi dată afară. Ea îl acuză pe Sorin Lavric de… limbaj de maidan. Susține că ar fi vrut s-o lovească. Așa, ca între colegi. Doamnei Iovanovici-Șoșoacă i s-a retras sprijinul politic, așa că va fi independentă în parlament. Nu scăpăm de transmisiile ei cu telefonul de peste tot. Dacă nu-i mai dau atenție televiziunile, se va lăsa liniștea! Valabilă observația și pentru Tatoiu, Drăgușanu, Monica Pop sau Alberts.

SUPORTERI SAU HATERI?

N-am înțeles de ce-i cereau suporterii demisia lui MM Stoica după eșecul cu Dinamo? Cine-și imaginează că el a decis să intre juniorii în prima repriză? Cine e vinovat că n-a mobilizat echipa să-și dea sufletul pe teren? Ce treabă are antrenorul. De ce au jucat slab titularii în repriza a doua? Cine e vinovat că Nedelcu e doar aparent refăcut, că Haruț nu e o soluție reală? Stoica? N-au curaj să-l înjure pe GB, dar problema e numai acolo. Sigur, nu poate demisiona, dar e singurul responsabil pentru bune și rele. Dibaci e GB, care de câte ori are ocazia, îl invocă pe MM ca să poată da, apoi, vina pe el.

Aș spune că și jucătorii poartă o culpă majoră dacă se consideră profesioniști. E drept că la un moment dat, nici nu mai știau pe ce post trebuie să joace. Chiar n-a contat plecarea lui Dennis Man? Ia vedeți cum arată echipa de două etape! Pentru ce erau odihniți titularii? Pentru un joc cu Gazul? A desconsidera Cupa e semn de aroganță, care a mai costat echipa și-n alți ani. FCSB s-a expus inutil generând energii negative și riscă să nu ia titlul nici în acest an.

*Din postarea pe FB a lui M. Stoica am înțeles că unii jucători aveau ceva probleme de sănătate, dar că, de fapt, strategia clubului era să scape de meciurile de Cupă, pentru a nu tulbura un play-off vital. Vom afla , la final, dacă decidenții au judecat corect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here