Se deschide centrul de vaccinare din Obor. Pentru fiecare vaccinat, o porție gratis de mici „cu de toate”

Articol preluat de pe site-ul Digi24

0
34

Se deschide centrul de vaccinare din Obor. Pentru fiecare vaccinat, o porție gratis de mici „cu de toate”Primarul sectorului 2 Radu Mihaiu a anunțat, marți, pe pagina sa de Facebook, că vineri se va deschide centrul de vaccinare din Obor, iar cei care se vor vaccina vor primi „o porție gratis de mici cu de toate și o apă răcoritoare.”

„Așa cum s-au legat lucrurile, celebrul nostru târg plin de istorie, Oborul, va fi o nouă atracție: vaccin cu mici cu muștar. E pe bune, nu-i o glumă. De ceva timp, cei 2 viceprimari au pornit demersurile pentru a deschide un centru de vaccinare în această locație, ce este probabil „cea mai vizitată” de bucureșteni. Scopul dorit: să oferim acces ușor la imunizare tuturor categoriilor sociale. Spre surpriza tuturor, antreprenorii deținători ai rețetei celebrilor „mici de la Obor” vor să susțină campania de vaccinare: pentru fiecare vaccinat, o porție gratis de mici cu de toate și o apă răcoritoare.”, a scris primarul sectorului 2.

Radu Mihaiu a precizat că centrul va fi deschis de vineri până duminică.

Puteți citi articolul în întregime aici: https://www.digi24.ro/stiri/vaccin-cu-mici-si-mustar-se-deschide-centrul-de-vaccinare-din-obor-pentru-fiecare-vaccinat-o-portie-gratis-de-mici-cu-de-toate-1555765

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here