Se mai fac emisiuni ca a noastră? 4.04.

0
441

Se mai fac emisiuni ca a noastră? 4.04. Vorbeam ieri cu ascultătorii privitori, la aniversare, despre emisiuni care sunt, sau nu, de acest gen. Adică asemănătoare cu Focul de P.A.E. Azi am nimerit pe LookSport unde Radu Banciu citea mesaje, fără să dea prea multe nume, dar răspunzând la întrebări. Multe, diverse, dar el vorbea tot despre echipa lui, tot despre Payet, despre cum doarme St. Pauli ș.a.m.d. Echipa lui fiind O.M. vă dați seama ce mult mă interesa! S-a lăudat cu prezența la emisiunea lui M. Dinescu (PrimaTV).

Mie mi s-a părut de imensă jenă, iar când i-au filmat din profil pe ei doi, mi-am dat seama că burta mea e micuță în raport cu marii oameni de presă, televiziune și sport. Am muuult de lucru și nu cred că voi ajunge ca ei. Nici n-aș vrea. Nasol e că ei sunt mai tineri și ar trebui să fie atenți la acest aspect.

S-a dus cu fiul lui, hiperactiv, băgăcios, lipsit de respect, băiatul lui tata (ca să nu zic că avea elemente de AD-HD). Alte întrebări, după pauză publicitară, și iar cu ”ai mei” , adică ai lui, adică francezii. Descrieri de faze în amănunt, semn că ”ne pricepem la fotbal”. E bine că e interactiv, dar decât așa, mai bine nu. Nu pentru gustul meu.

Despre tonul lui, nu mai vorbesc. Egomanie în toată regula. Narcis e copil mic. Evident e cel mai bun în toate domeniile abordate.Cert e că am constatat că există o emisiune care seamănă cu Focul, dar e mult mai bine susținută financiar, mult mai bine expusă în media, și mult mai puțin interesantă (din punctul meu de vedere) decât a noastră.

P.S. Întrebat ce părere are despre tânărul Alcaraz, jucător de tenis, revelația momentului, specialistul Banciu a răspuns că bea prea mult suc de portocale. Cu alte cuvinte, e dubios!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here