SE POARTĂ OBRĂZNICIA?

0
14

N-aş fi scris nimic despre Liviu Dragnea, dacă nu mi-l băgau toate televiziunile în casă. Un tupeu în discursul interimarului, cum n-am întâlnit. El dă replici lui Băsescu, un civil ieşit la pensie de peste 6 luni, el dă replici duşmanilor nevăzuţi, el ironizează povestea cu salariile mărite ale colegilor săi…Faptul că e şmecher e una şi faptul că e un condamnat (interimar) e alta. Parcă cei din PSD adoptaseră o decizie internă cum că persoanele urmărite penal, sau condamnate să nu ocupe funcţii, să stea în banca lor până se face lumină în jurul lor. Dragnea nu intră nici la hotărârile interne! El pluteşte peste toate cele…Va fi foarte drăguţ să vedem cum stă el cu declaraţia de avere, cu cinstea lui de om de la ţară, mândru şi reprezentativ pentru partid. A făcut azi o expunere plină de generalităţi şi populisme ieftine, care nici pe caniculă nu mai prind. Se topesc imediat…Am trăit nişte ani în Teleorman (1977-1985) şi ştiu cum sunt unii de acolo. Dragnea face parte dintre ei. Lipsa unor principii morale e esenţială! E vară, e vacanţă pentru multă lume…să ne mai lase şi Dragnea…să-şi ia o vacanţă lungă de tot! Să se ducă şi el la Miami că ei, sărăcuţii, nu-şi permit un Litoral românesc!  Sigur există şi oamenii corecţi, cinstiţi în PSD.
 
P.S. M-a amuzat trimiterea lui Dragnea la anii lui Băsescu! Cică e un bătrân fără preocupări. Din câte ştiu Băsescu e bunic de vreo trei ori. Aşa că preocupări are cu siguranţă. Diferanţa între ei e doar de 10 anişori.
 
 

Florin Toma a scis acum pe FB
„Este un om în vârstă, nefericit!” – spune, despre Traian Băsescu, Liviu Dragnea. „- Ah, ce mare dobitoc! / Nu-l credeam aşa de prost…” (G. Topârceanu – Bivolul şi coţofana) – spun eu despre Liviu Dragnea. Vericule, e mult mai mare nefericirea (e de-a dreptul tragedie!) de a te lua în gură cu Traian Băsescu. Căci, dacă te-a prins, e ca pitbull-ul. Nu te mai lasă, până nu te face zdrenţe… Ia sună-l tu pe Ponta, ca să-ţi confirme

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here