Seara de poveste intr-o Luni fericita. Eveniment gurmand cu concert folk-jazz Alina Manole (15 decembrie)

0
20

Alina-Manole 15 decembrieVa fi intuneric afara cat sa inceapa povestea. Focul va arde in semineu, vei furisa privirea prin ferestrele mari catre lac si padure. Nici nu vei crede ca te afli in mijloc de Bucuresti, ci intr-un scenariu cu spiridusi si povesti pentru adulti. Povesti muzicale despre iubire, cea reala, cu iarna strecurata discret in cadru.  Se vor auzi la un moment dat si colinde, caci fiecare adult are acolo, undeva, dorinta de Mos si de copilarie.
Inainte sa inceapa povestea muzicala te asteptam sa iei cina impreuna cu noi, de la ora 19:00. O cina usoara si gustoasa, din peste bun de Marea Neagra. Apoi sa gusti un desert delicat si bun, de insotit muzica ce-i va urma.
La ora 21:00 va incepe concertul.
            Alina Manole va canta asa cum o stim, despre tot ceea ce nu recunoastem cu voce tare. Cu ironie, cu zambet, cu tandrete, cu patima. Se va juca, cu siguranta, cu adevarurile noastre. Va dezvalui reteta Fericirii de Luni. Vom rade impreuna de toti piticii care, fiind decembrie, vor purta caciuli rosii si se vor preface cuminti.
Alaturi de ea – pianistul Raul Kusak, trompetistul Dan Nicolau si tobosarul Claudiu Purcarin: eroi muzicali minunati in scenariul muzical al serii de 15 decembrie.
Acum sa va spunem locul intamplarii: ne aflam in Parcul Herastrau, in zona fostului Debarcader Regal. Acestui loc de poveste si povestiri cu gust bun i-am spus Cherhanaua Ancora (Soseaua Nordului 7-9, București). Parcarea mare gazduieste pe cei care vin cu masina, iar cine doreste sa faca o plimbare prin parc inainte sa inceapa evenimentul poate sa ajunga usor pe jos din zona Soseaua Nordului. Depinde cat de lunga e plimbarea sau cat de mare e pofta de mancare.
Din respect pentru artisti vom servi masa doar inainte de concert. Din respect pentru voi pregatim rasfaturi culinare numai bune pentru seara de Luni. O seara de Luni fericita, de iarna, cu muzica si povesti.
Va asteptam!
 
Programul serii:

  • ora 19:00 – cina de Luni, pe alese, caci niciun inceput de saptamana nu e bun fara energia pestelui
  • ora 21:00 – concert Alina Manole cu invitatii ei Raul Kusak, Dan Nicolau si Claudiu Purcarin

 
Accesul la eveniment se face pe baza de rezervare in limita locurilor disponibile, de la ora 19:00, la numerele de telefon 0721 33 55 55 sau 0724 33 22 33.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here