Sebastian Ghiţă, PRINS la Belgrad (14.04.2017)

0
21

sebastian-ghitaArticol preluat de pe Mediafax
Sebastian Ghiţă a fost prins, potrivit unor surse oficiale, la ora 23.45, pe străzile din Belgrad. Era împreună cu fratele său, iar în momentul în care a fost legitimat a prezentat documente false slovene. Ghiţă nu s-a opus reţinerii, a declarat Carmen Dan.
Poliţia sârbă confrmă reţinerea fostului parlamentar Sebastian Ghiţă, despre care anunţă că este suspectat de infracţiuni de şantaj, mită, trafic de influenţă, spălarea banilor şi divulgarea de informaţii confidenţiale.
Potrivit unui comunicat de presă al poliţiei sârbe, Sebastian Ghiţă, în vârstă de 39 de ani, a fost reţinut în baza unui mandat internaţional.
Sursa citată menţionează că fostul parlamentar este suspectat de infracţiuni de şantaj, mită, trafic de influenţă, spălarea banilor şi divulgarea de informaţii confidenţiale.
Puteți citi articolul în întregime aici:
http://www.mediafax.ro/social/sebastian-ghita-prins-belgrad-avea-documente-false-slovenia-era-insotit-fratele-update-politia-sarba-confirma-retinerea-fostului-deputat-intregul-film-capturarii-fostului-deputat-foto-16233503

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here