Vine trupa aia din nou în România… cum îi zice?… Deep Mode?… Purple Mode?!… Deep Depeche?!… Să ne zică Mediafax, că ei se pricep!

0
162

Astăzi a fost anunțat încă un concert mare. Deep Purple ajunge la Cluj Napoca pe 10 decembrie. Noi n-am primit comunicatul. Am aflat din presă că evenimentul de la Cluj este organizat de Events.

M-a amuzat puțin când am văzut că Ziarul de Iași scrie că este primul concert Deep Purple la Cluj. Nu e primul, trupa a mai cântat acolo în 2013. Dar de la Iași până la Cluj e drum lung, e de înțeles că veștile circulă greu (nici măcar n-avem autostradă!). Mai ciudat este că și Agerpres (mare agenție de presă!!) susține că Purple cântă „în premieră la Cluj”. E dezolant să vezi atât amatorism în presa mare, mai ales când e vorba despre o agenție de presă atât de mare, care într-o vreme era recunoscută pentru buna documentare.

Dar nimic nu întrece gafa făcută de o altă mare agenție de presă: Mediafax. Încă de ieri, de la ora 22.57, Ana Obretin a dat informația pe site. Știți că ei au o boală: să fie primii care anunță. Problema este că au pus o fotografie cu Depeche Mode. Că… până la urmă, ce mi-e una, ce mi-e alta?! Nici până astăzi (11 aprilie, ora 18.45) nu au corectat greșeala, deși pe Facebook s-a râs copios de gafa lor. Nici organizatorul (Events) nu a simțit nevoia să spună ceva. De altfel, pe pagina de Facebook Events nu am văzut postat anunțul concertului. Nici pe site-ul lor nu este.

Deci… cine vine în România?

Cum sunt promovate concertele? În bătaie de joc?

Cât de mult este respectat publicul?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here