Sergiu Cioiu lanseaza albumul "Cine a gasit tineretea mea…" (Eurostar) (30 octombrie)

0
228

Sergiu Cioiu 30 octombrieLuni, 30 octombrie, Sergiu Cioiu lansează albumul „Cine a gasit tineretea mea…” la Hotel Marshall Garden (Dorobanți 50B), de la ora 19.00. Va susține și un recital și le va avea alături pe Pompilia Stoian, Stela Enache și Silvia Dumitrescu.
Pe cine numim.. EU?”, spectacol exceptional muzical poetic, însoţit de lansarea noului album “Cine a găsit tinereţea mea…”
Sergiu Cioiu revine pe firmamentul spectacolului din România între 25 octombrie – 5 decembrie, timp in care va avea mai multe aparitii cu acest spectacol, după cum urmează:
Bucuresti
Vineri 27 octombrie, ora 19:00 – Teatrul de revista Constantin Tanase, inaintea lansarii este invitat special în spectacolul „Euro Savoy”, regia – Alexandru Arsinel
După spectacol, va avea loc o lansare de carte şi disc cu sesiune de autografe.
Constanta
Joi, 2 noiembrie, de la orele 18, în cadrul unei conferinţe neconvenţonale cu titlul Revenind, mereu revenind la Curtea Brâncoveneasca, din strada Vasile Lupu, nr. 43-45, Sergiu Cioiu va vorbi despre marea poezie românească, despre viaţa culturală a anilor ’60-’70, despre destinul unui artist român departe de casă şi despre mirajul străinătăţii.
Vineri, 3 noiembrie, de la orele 11, în sala Coriolan a Colegiului Naţional Mircea cel Bătrân, va avea loc întâlnirea lui Sergiu Cioiu cu direcţiunea, profesorii şi elevii olimpici.
Sâmbătă, 4 noiembrie, de la orele 19, pe scena Sălii Elpis Teatrului pentru Copii şi Tineretprezinta un Recitalul Extraordinar de poezie românească şi muzică uşoară.
După spectacol, va avea loc o lansare de carte şi disc cu sesiune de autografe.
Craiova
Sambata 11 Noiembrie ora 19, – La Teatrul National Marin Sorescu
După spectacol, va avea loc o lansare de carte şi disc cu sesiune de autografe.
 
Slatina
Duminica 12 Noiebrie ora 19, la Centrul Cultural Eugen Ionescu
După spectacol, va avea loc o lansare de carte şi disc cu sesiune de autografe.
 
Caracal
Luni 13 Noiembrie ora 19, la Centrul Cultural Municipal
După spectacol, va avea loc o lansare de carte şi disc cu sesiune de autografe.
 
TVR 2
Vineri 17 Noiembrie este invitat al emisiunii Ieri, Azi, Maine, prezentat de Corina Danila
Pe cine numim…EU!,  recital excepțional – muzical poetic.
 
După 35 de ani, locuind în Canada, Sergiu Cioiu, cunoscut interpret al cântecului anilor ’60-’70-’80, care a lansat notabile succese ale muzicii uşoare româneşti, precum  “Cântecul vântului”, ”Glasul tău”, “Pentru cine?”, “Merci Bécaud”, “Poarta sărutului”, “Masa tăcerii”, „Coloana fără sfîrșit”, “Primul loc de pe pământ”, “Venise vremea”, și altele asemenea, revine periodic în România, din 2016, cand a lansat volumul cu tenta biografica, intitulat „Nu știm aproapre nimic – Pusa Roth în dialog cu Sergiu Cioiu”, și un dublu CD (audiobook) – „Sergiu Cioiu în dialog cu dumneavoastră” (Editura Ars Longa),
Prezent in Romania, Sergiu Cioiu continuă să susțină spectacole in București și în țară, recitalul de cântec poetic „Pe cine numim … Eu”, un spectacol de divertisment deosebit, precum și cu un spectacol foarte aplaudat, pe scena Naționalului Craiovean, în care teatrul și cântecele fac împreună casă bună, intitulat „Râsul, Plânsul, Iubirea”, alături de bine cunoscutele artiste, actrița Florina Cercel și interpreta de muzică – jazz/pop – Silvia Dumitrescu.
Prezența lui Sergiu Cioiu în spațiul muzical românesc este, astăzi, aproape la fel de vie ca înainte de 1982, când a părăsit România și s-a stabilit în Canada. Feed-back-ul acestei prezențe – de asemenea. (…) Consistența și densitatea prezenței lui Sergiu Cioiu în România mă face să reiau concluzia pe care am formulat-o cu un an în urmă: nu, hotărât lucru, Sergiu Cioiu nu este doar „un actor care cântă”, așa cum declară el, cu nejustificată modestie. Și nici doar un muzician care joacă. Este un artist adevărat, cu o vitalitate și o longevitate artistică impresionante. Deviza sa profesională pare a fi: „prezentul continuu”.  (Miron Manega http://www.certitudinea.ro/articole/muzica/view/sergiu-cioiu-o-diversiune-iubita-de-public)

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here