ȘI TOTUȘI REAL MADRID! PĂRERI NEAVIZATE 29.05.

0
105

ȘI TOTUȘI REAL MADRID! PĂRERI NEAVIZATE 29.05.Am văzut meciul, am așteptat ca tot omul să înceapă. Organizare nu tocmai bună, odată ce se săreau gardurile la Paris. Se putea renunța la festivitatea de deschidere care n-a mai interesat pe nimeni. Au fost probleme tehnice cu transmisia atât la DigiSport cât și la PrimaSport. Am trecut și pe la Orange Sport.

Puteai alege comentatorii, dar din păcate niciunul ne era pe felie. Fiecare a vrut să epateze cu ocazia marii finale. Treaba lor, suferința mea. Mă întrebam dacă mai există vreo țară în care un meci se vede pe trei canale concurente?

*Liverpool a jucat mult mai ofensiv, mai spectaculos, mai ales în prima repriză. Real s-a chinut, s-a apărat, iar portarul Courtois a făcut minuni. A fost și un gol anulat, dar perechile de comentatori nu ne-au lămurit de ce. Era Benzema în offside? Fie și așa. A fost golul lui Vinicius Jr. (min 59) și apoi arta de a păstra rezultatul a unui antrenor italian, care a ajuns la al 4-lea Trofeu European.

Nu mi-a plăcut estetica jucului Real, nici Benzema n-a fost în ziua lui cea mai bună, dar determinarea a fost maximă. O echipă cu mulți ”bătrâni” a știut să scoată ce și-a propus. Asta după ce a luat titlul în Spania. A trecut de P.S.G.,Chelsea, Manchester City, dar a pierdut la început de la Sheriff Tiraspol. Real și-a confirmat valoarea și maturitatea.

Sunt de acord că Liverpool a generat spectacol, fotbal ofensiv, faze de poartă (9-1 la șuturi pe spațiul porții, 24 de șuturi spre poartă), dar spanolii (câți or fi fost în echipă) au atâtea Trofee CL  (14) încât a spune că totul e chestie de noroc, este o blasfemie. Nu țineam cu niciuna dintre echipe, așa că am privit cu detașare, uneori cu plictiseală, acest joc, dar n-aș contesta rezultatul sub nicio formă. Portarul belgian al lui Real merită o Cupă separată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here