SIMONA CU PERFORMANȚELE , F.R.F. CU LOZINCILE

0
127
sursă foto: pagina oficială de Facebook

SIMONA HALEP ÎN PRIMA EI FINALĂ LA WIMBLEDON

Ilie Năstase (cel care a mai fost acolo la simplu în 1972 și 1976) a declarat la DigiSport că Simona are prima șansă în finală. E foarte constantă și Marele Șlem contează enorm pentru cariera ei. Turneele mici ar trebui să fie doar de antrenament. I-a recomandat scurte multe ca s-o alerge pe Serena. E surprins plăcut de felul în care a progresat Simona pe iarbă. La DigiSport1 a ajuns în studio Mihaela Buzărnescu, singura care i-a luat Simonei un set la Londra. Mihaela e fluentă, plăcută și normală în afara terenului. Radu „în fine, fabulos” Naum a fost din nou penibil, cu insinuări, cu nesimțiri cu invariabilul „cutare a zis că…”.  Nici dacă și-ar rezolva dicția tot n-ar mai avea credit din partea mea.

MINCIUNILE FOTBALULUI

La Digi24, Robert Pongraț (vice la FRF) și Mihai Stoichiță (tot de la FRF) ne-au explicat cum stă fotbalul românesc acum când începe Liga 1. Gargară penibilă, lozinci adaptate, nimic concret. Cum au licență echipe care nu dețin stadioane, care nu pot juca pe teren propriu în fața suporterilor din orașul lor, cum de nu există reguli clare în această direcție? De ce să ceri înființarea echipelor de fete când ele nu vor avea vestiare și nici stadioane pe care să joace? Cum să impui doi jucători sub 21 de ani când nu vârsta generează valoare, iar patronii de club urmăresc rezultate, urmăresc recuperarea investițiilor ș.a.m.d. Naționala mare e subțire de la venirea lui Contra, susținut de Burleanu.

Nici Naționala mare nu joacă în București meciurile importante. FRF n-a fost capabilă să premieze cum se cuvine jucătorii și staff-ul U21 care s-a clasat între primele 4 din Europa. Mirel Rădoi și-a donat prima jucătorilor.

Tot Stoichiță s-a dus și la DigiSport Matinal unde ne-a explicat cât de bine a jucat Simona și că în partida cu Serena e favorită. Deși era o jucătoare de tenis în studio, Alexandra Dulgheru, tot Stoichiță venea cu „analize tehnice”. Nu mai există frână de mână? Dan Filoti continuă să mă uimească. 50% din ce spune nu se aude, iar restul e oftat.

D. Dragomir (ProX pe 12.07) pariază tot pe CFRCluj și în acest an. Transferul lui Ianis Hagi la Genk (Belgia) li se pare multora bun. După câte cluburi mari l-au vrut sau s-a scris că-l vor, a ajuns la campioana Belgiei.

Mihai Mironică a reluat subiectul FCSB vs CSA Steaua. Dragomir subliniază că Becali a luat avocați foarte slabi. Altfel, GB are dreptate, așa afirmă Dragomir. În 2003, Steaua se desființa dacă nu era GB. Nu există echipe militare în prima ligă. Regulamentul obligă să fie privat. Așa că declarațiile lui Talpan nu au acoperire, dar judecătorii habar n-au de această speță. Nu poți să faci performanță sub umbrela armatei. Cu un stadion bun, faci bani și din biletele vândute.

CFR A PIERDUT, CRAIOVA ȘI FCSB AU CÂȘTIGAT

Europa a oferit șansa primelor partide oficiale pentru echipele noastre. CFR a jucat pentru un egal, dar a primit un gol din fază fixă. Sper că la retur Petrescu va găsi și soluții de a marca. *Craiova a condus cu 3-1 a terminat cu 3-2 cu Sabail FK din Baku. *FCSB a trecut de Milsami Orhei (frații noștri din R. Moldova) cu 2-0, dar putea fi și 5-0. Jocul nu m-a convins, dar GB era încântat, dovadă că el… se pricepe. Două goluri ale lui Tănase au fost frumoase, din acțiune. *Adevărul face o analiză în numărul din 12.07 a noului campionat. FCSB nicio șansă (are nevoie de un miracol să prindă locul doi), Dinamo la retogradare, Viitorul și CFR duel pentru titlu. Nu cred că va fi așa, dar păstrez previziunile. Lipsa terenului propriu pentru câteva echipe va conta mult. Echipe fără public au stadioane. Paradoxul perfect!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here