HOLBĂRI NERVOASE 15-18.09.

1
170

M-AM HOLBAT ȘI DIN INTERIOR

Faptul că O. Hoandră m-a făcut ”iredentist” în emisiunea de la Realitatea (15.09) i-a ”scăpat” moderatorului Gușă. Poate n-a auzit pentru că oamenii nu au monitoare care să-ți permită să auzi ce spune unul de la capătul rândului de 6-7 invitați. Amatorism tehnic și nesimțire profesională.

Un șovin ca Hoandră păcălește multă lume, afirmând că a glumit, dacă e întrebat. De regulă cei care nu au replică, cei care nu-s capabili de o polemică reală, argumentată, trec la dosar, la etnie, la apariție fizică sau la vârstă. Ca să nu mai vorbesc despre dicția profund defectă a amintitului intelectual, care mergea (zice el) la cluburile de jazz de la Sibiu, când era adolescent. Ah, era să uit. A stat la coadă la J. Răducanu când a cântat la Costinești.

Cineva m-a întrebat care rolul lui O.H. în emisiunea lui Gușă. Nu știu exact, presupun că era agitatorul de serviciu, un fel de Ciuvică mai vesele, mai tonic. La provocări se pricepe. *E bine să citiți și relatarea Iuliei privind prefața emisiunii din 15 septembrie (click aici).

Dacă Mihai Stoichiță nu știe aia, nici aia, nu cunoaște anumite reguli UEFA, e mereu resemnat, de ce vine el la emisiunile de la DigiSport? Naturalizarea unui jucător tânăr, apt pentru U21 nu poate dura până devine senior. El zice că FRF a făcut ce trebuia, dar nu poate mai mult. La non-performanțele naționalelor, nu văd de unde atâta suficiență, atâta spleen la M.S. Îi apără pe arbitri fără argumente, este sluga perfectă a celor care-l plătesc. Singurele momente când devine ceva mai alert, sunt cele în care deapănă amintiri cu Țiți Dumitriu.

După zile fără DigiSport îl regăsesc pe Decebal Rădulescu pe 17.09., același strâmbar, inept, care vrea să fie mereu interesant. Incapabil să fie coerent cu sine, acest individ strică orice emisiune în care e invitat. El se dă iritat că Ianis Hagi se adaptează greu la belgieni, că Răzvan Marin nu-i în formă maximă la Ajax. I-a explicat G. Ogăraru cum e treaba, pentru că el a trăit acolo.

*Radu Paraschivescu a subliniat corect faptul că dacă arbitrul Istan Kovacs a fost pus să dea comunicat de scuze pentru faptul că a zis ”Dispari!”  la meciul Craiova-FCSB, când i-a dat un galben lui Fl. Coman, atunci la oribilele înjurături ale lui Petrescu ce e de făcut, dar ale tribunelor, jucătorilor? S-au să întreb altfel. Dacă nu era Kovacs ci Ionescu, se mai făcea atâta caz? Nu-s de acord cu exprimarea tăioasă, neelegantă a arbitrului, dar de ce atâta caz?

*A. Porumboiu a afirmat că arbitrajul lui Kovacs e în creștere, dar că n-a dat un 11 metri pentru Craiova. La faza mult comentată (Coman) nu era de dat nici galben. Rădulescu s-a bucurat intens când a auzit că era rost de un penalty contra bucureștenilor, el având ”o iubire viscerală” pentru Steaua. Pe lângă faptul că nu e capabil să încheie frazele fără ș.a.m.d.

TVR1 a arătat, la știrile dimineții (18.09.), că situația dependențelor de tot felul (jocuri, droguri, alcool) sunt tot mai prezente în viața tinerilor de la noi. Cred că emisiuni zilnice pe aceste teme grave ar fi și mai utile!

CAZUL CARACAL NU DISPARE, NU SE PREDĂ

Toate televiziunile, chiar și cele cu pretenții, au dat reconstituirea cu Dincă în rol principal. Nici nu mai are rost să comentez, pentru că subiectul s-a tocit. Dacă s-a anunțat că se vor urmări și rețelele de traficanți de oameni, atunci tot ar fi bine. Se fac controale la procuraturi, la poliții locale, poate și la toate ieșirile din țară. Eu n-am încredere că vom afla vreodată marile adevăruri legate de acest caz și altele (foarte multe) asemănătoare.

TENIS MULT LA DIGISPORT

Miercuri am găsit tenis fete pe trei canale diferite. E drept că tribunele sunt goale, dar se joacă mult. Ana Bogdan a luat un set cu 6-0 de la o americancă necunoscută. Turneul de la Seul. Apoi a pierdut două seturi și a plecat acasă. Celelalte posturi difuzează partide de la alte turnee din Asia.

SE HOLBEAZĂ ȘI RADU PARASCHIVESCU

”Ne-am amuzat când o crainică a inventat dinastia de „Hams… burger”. Dar ţineţi minte când altă crainică de la alt post a confundat Pompeii şi Herculaneum cu Sodoma şi Gomora? Dar când o colegă a dumisale a vorbit despre tehnocraţii iranieni din 1978, confundând teocraţia cu tehnocraţia? Oare chiar o fi de râs?”

MIRONICĂ MEREU INSINUANT

A repetat de 5 ori că Rapid s-a aliniat la un partid. Adică e susținut de primarul Sectorului 1. Acum e supărat că se bagă bani publici la o echipă de fotbal. Ceea ce e fals. ”Se comportă ca și cum ar fi patronul echipei”. Dan Tudorache ajută prin oamenii de afaceri care-l susțin, nu toți curați. Până la urmă care-i treaba? Să dispară echipa sau să fie ajutată? Unul dintre invitați, Matei Udrea, subliniază că Dinamo și Steaua sunt bugetofage și are dreptate. Din păcate glumițele de doi lei ale lui Mironică și mecla lui mă împiedică să urmăresc integral. CSA Steaua (cel puțin la fotbal) e o făcătură pe banii Armatei și cu această afirmație sunt de acord.

IOANA CONSTANTIN, O TIPĂ ISTEAȚĂ

E de la P.M.P., vine destul de des la Tudor Barbu (B1TV) rezistă la logoreea lui greu de stăvilit, intens narcisică. Tânăra are stofă de politician de tip nou, are replică atunci când apucă. Altfel, emisiunea lui Barbu include și multe informații utile. Chiar și printre zecile de opinii ale lui Tudor se strecoară și câteva o.k. De ce să te așezi la masă cu Tăriceanu? Întrebare retorică. S-a discutat și despre reconstituirea ”la mișto” de la Caracal.

DANA BUDEANU DIXIT

“Eu vă doresc să copilăriți cât mai mult, dar nu vestimentar. Când ești puștan, poți să faci și nudism la glezne, noi am vorbit despre bărbați. Dar poate nu sunteți bărbați, voi ăștia cu nudism sunteți fete! Atenție, paranteză: acești băietei, fetițele astea care se epilează pe la gleznă și își pun brățărică și pantofi și se mulează cu blugi și își pun sacou, fetele astea arunca foarte ușor cu apelativul “gay” despre alți bărbați. Vedeți că a fi gay înseamnă tot a fi bărbat, gayi nu sunt fete. Ei sunt bărbați, voi sunteți fetițe, ăștia pensații, vopsiții, epilații la gleznuță, voi sunteți niște fetițe, care aveți gura cea mai mare când vine vorba despre persoanele gay”, a spus Dana Budeanu la Vorbește lumea (ProTV).

PREȘEDINTELE A GREȘIT?

Trebuia să numească interimarii, să revoce miniștri și abia după asta se putea duce Premierul în Parlament cu noul guvern pentru confirmare. Abia de atunci încolo se numără cele 45 de zile. Opoziția nu mișcă, așa că e bine să fim pe fază la jocurile politice jenante. Nota de plată ne vine, nouă tuturor. Țara e guvernată prin C.C.R.

1 COMENTARIU

  1. O. Hoandra e un personaj toxic. Sustinator al conceptului de „stat paralel”, si-ar gasi repede loc la Antena3. Sper ca cei care se lasa pacaliti de un asemenea specimen, sa fie cat mai putini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here