Smiley, concert la Buzău (18 martie)

0
29

Smiley 18 martiePe 18 martie, Smiley susține un concert la Sala Sporturilor din Buzău (ora 18.00). Invitată specială este Ana Munteanu, câștigatoarea celui mai recent sezon „Vocea României”.
În 2017, Smiley a marcat un deceniu de carieră solo prin proiectul #Smiley10. Proiectul a debutat pe 10 martie cu piesa-manifest „Flori de plastic”, al cărei videoclip, sub forma unui scurtmetraj de animație, este primul de acest gen lansat de artist. A urmat apoi single-ul „De unde vii la ora asta?”, care a strâns un milion de vizualizări pe YouTube în prima zi și aproape 50 de milioane până în prezent. „Domnu’ Smiley”, o piesa funk în care Smiley își cântă refrenul vieții, „Să-mi fie vară”, „Rara”, „O altă ea”, „Ce mă fac cu tine de azi”, featuring cu Guess Who, „Pierdut printre femei”, „Vals” și „O poveste” au completat lista de piese lansate în cele 10 luni ale proiectului. Pe 18 decembrie, Smiley a lansat albumul „Confesiune”.
Invitata lui Smiley, Ana Munteanu, vine din Chișinău, a făcut canto timp de cinci ani, iar în prezent este elevă la liceu și ia lecții de xilofon, tobe și pian. Studiază foarte mult și toată viața ei se învârte în jurul muzicii. Moștenește talentul de la părinții ei, care au calități vocale excepționale, dar care nu au performat în acest domeniu. În 2014, la numai 13 ani, tânăra a câştigat „Moldova are Talent”, cu piesa Patriciei Kaas – „Il parle d’amour”. La ”Vocea României”, Smiley a fost fascinat de calitățile vocale ale Anei încă din etapa audițiilor pe nevăzute, avut încredere in ea de fiecare dată, astfel dovedind că Ana este o învingătoare.
Pe 18 martie, buzoienii vor asculta live piese ce au urcat cu ușurință în topurile românești, Smiley promițând un concert de neuitat, o primă întâlnire plină de emoție și ritm.
Biletele au prețuri cuprinse între 50 si 175 de lei și se găsesc la casa de bilete a Sălii Sporturilor, la Teatrul George Ciprian și online pe ticketnet.ro. Infotel: 0749.093.093.
Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Buzău și al Direcției Județene pentru Tineret și Sport a Municipiului Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here