Smiley la Hard Rock Cafe (6 noiembrie)

0
12

Smiley 6 noiembrieSmiley va concerta pe 6 noiembrie, la Hard Rock Cafe din Bucuresti. Desi ne despart 3 saptamani de acest concert, iar bilete au fost puse doar de 2 saptamani in vanzare, doua categorii de bilete sunt deja sold out: biletele cu loc la masa la fumatori si nefumatori !

Momentan pe iabilet.ro si in Reteaua IaBilet (Mag. Muzica, Uman, Senia, Perfect Tour) mai sunt disponibile bilete fara loc in fata scenei la pretul de 50 de lei. Pentru acest eveniment organizatorii au hotarat sa scoata mesele din fata scenei pentru a avea parte de un show complet cu cat mai multi spectatori.

Cel mai titrat artist roman al momentului, SMILEY, revine la Hard Rock Cafe alaturi de trupa sa live pe 6 noiembrie, de la ora 21:30 in cadrul serilor „BestMusic cu… „.

Artistul care nu mai are nevoie de nicio prezentare, alaturi de trupa sa live compusa din muzicieni numai unul si unul, promite inca un concert sold out la Hard Rock Cafe, unde veti putea asculta hiturile care l-au facut celebru: „Dream Girl”,”Criminal”,”Dincolo de cuvinte”,”Dead Man Walking”,”Preocupat cu gura ta”,”Cai verzi pe pereti”,”Am bani de dat”, „Acasa” si multe altele.
Cumpararea biletelor de pe www.iabilet.ro asigura automat si rezervarea de locuri la masa scapandu-te de drumul pana la locatie sau de un telefon pentru rezervare.
Un eveniment prezentat si organizat de Bestmusic Live Concerts – bestmusic.ro powered by MAGIC FM, VIP BOOKING si Hahaha Production.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here