Pink Floyd – The Endless River, disponibil in Bestmusic Shop din 10 noiembrie

0
16

Pink Floyd launch new albumNoul album Pink Floyd – The Endless River va fi lansat pe 10 noiembrie 2014 si va fi disponibil in Bestmusic Shop incepand cu aceasta data. Il puteti pre-comanda de aici, in format CD si vinyl.

 
Albumul are la baza muzica din sesiunile de inregistrare din 1993 pentru „The Division Bell” cand David Gilmour, Rick Wright si Nick Mason au cantat impreuna in studiourile Britannia Row si Astoria. Asta se intampla atunci pentru prima oara de la sesiunile de inregistrare pentru albumul „Wish You Were Here” din anii ’70.
In 2013, ascultand muzica din acele sesiuni, David Gilmour si Nick Mason au decis ca ea sa faca parte din repertoriul Pink Floyd. Ar fi ultimele piese pe care cei trei pot fi ascultati impreuna. Ultimul an a fost petrecut inregistrand si actualizand muzica, folosind avantajele tehnologiei moderne de studio pentru a crea „The Endless River„. Este un tribut adus lui Rick Wright, ale carui clape sunt in centrul soundului Pink Floyd. Albumul contine in principal muzica instrumentala cu o singura piesa avand versurile scrise de scriitoarea Polly Samson – „Louder Than Words”, si este produs de David Gilmour, Phil Manzanera, Youth si Andy Jackson.
 
Aparitia „The Endless River” marcheaza 20 de ani de la ultimul album de studio Pink Floyd – „The Division Bell”, reeditat pe 30 iunie intr-o editie de colectie, super-deluxe, ce contine varientele full length ale pieselor de pe albumul din 1994, intr-un dublu-disc (piesele fusesera taiate pentru a putea fi incluse pe un singur disc), plus alte cinci vinyl-uri. Puteti gasiti materialul, de asemenea, pe shop-ul Bestmusic.ro.

 
Pink Floyd – The Endless River | tracklist:
‘Things Left Unsaid’
‘It’s What We Do’
‘Ebb And Flow’
‘Sum’
‘Skins’
‘Unsung’
‘Anisina’
‘The Lost Art Of Conversation’
‘On Noodle Street’
‘Night Light’
‘Allons-y (1)’
‘Autumn’68’
‘Allons-y (2)’
‘Talkin’ Hawkin”
‘Calling’
‘Eyes To Pearls’
‘Surfacing’
‘Louder Than Words’

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here