„Soldi” (Mahmood, Italia) este cea mai ascultată piesă italiană pe Spotify

2
203

Cântecul cu care Mahmood a reprezentat Italia la Eurovision, „Soldi”, a depășit pragul de 100 de milioane de accesări pe Spotify, devenind astfel cel mai ascultat cântec italian din toate timpurile pe această platformă.

De asemenea, „Soldi” este și cea mai ascultată piesă pe Spotify din istoria Eurovision.

Pentru vânzările record înregistrate de acest cântec, Mahmood a primit Discul de Platină în Elveția, Grecia și Spania și Discul de Aur în Olanda. În Italia a primit de 3 ori Discul de Platină.

În finala Eurovision 2019, piesa „Soldi” s-a clasat pe locul 2 cu 472 de puncte.

2 COMENTARII

  1. Hm,s-au prostit si italienii.Piesa este o imbecilitate sinistra care incepe cu firescul ( si onest declarativ) scremut pe W.C.Corrrect….adica ..asta o sa primiti mai ascultatorilor.Dupa care urmeaza nefirescul melodic,devenit firesc, al genului.Nici nu e mare noutate intrucat se invarte in Millenial whoop,chestiune deja analizata si clasificata.Da, decadenta, degenerescenta culturala,lucruri firesti cumva.Rezumand si simplificand…se poate fredona ceva din ”succesul” asta?Faptul ca rezoneaza masa la asa ceva e interesant si spune destul despre moment.E trist ca se intampla pana si in Italia unde muzica usoara si sub-genurile adiacente au avut exponenti de calibru mare.Asta e main stream-ul.

  2. https://www.youtube.com/watch?v=jCfIR0xVqvc

    O Italie mai aproape de ce stiam eu.Cu nume grele in buchet.Pino Daniele,Tony Esposito ,care in 84 avea un mega hit ,Kalimba de luna,care e ascultabil si acum.Ceea ce nu va fi cazul ,cu siguranta peste scurta vreme.Iar in incheierea lui Pino o lista de oameni care au facut muzica.Nu zgomot;-))).Toti italieni.Mahmooood a cam lipsit la lectii.Ne pare rau ca a avut o copilarie nefericita si marcata de lipsa banilor ,dar de ce sa faca ”muzica”..aaa,da ,pai se plateste daca e ”arta pentru mase”.;-).Unfel de Salam (italian).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here