SOLID LIKE ROCK ediția a 10-a PE 14 IUNIE ÎN BRAŞOV

0
24

SOLID LIKE ROCK, la a 10-a ediţie în 2014!
Solid Like Rock petrece al 10-lea an consecutiv pe Cetatea Braşovului, a 10-a oară când se migrează din diferite oraşe cu artişti, instrumente, baruri şi oameni către unul dintre cele mai potrivite locuri cu putinţă pentru o petrecere.
 
10 ani pe parcursul cărora s-a cultivat de la 0 o atmosferă specifică evenimentelor de pe Cetate.
 
Solid Like Rock a început în 2005, timid, ca orice altă petrecere cu gânduri mari aflată la prima ediţie. A învăţat şi a crescut în cantitate şi intensitate, cu şi alături de oamenii din faţa pupitrelor şi artiştii din spatele lor: Delano Smith, Deadboy, The Others, Zed Bias, Ball-Zee & Kevlar Boombox, Jon Kennedy, Jungle Drummer, DJ Fu & Script MC, Stereo:Type, Adam Freeland, Rico Tubbs, Dan Le Sac vs. Scroobius Pip, Dub Pistols, DJ Phase, DJ Floyd, Invasian Krew Killah: DJ Vader & Spex MC feat. Rocky ID, Plump DJs, Steve Bedlam, Stereo 8, Joe Le Groove, Sonorous Star, Subject13 & First Digital Wave, Bones & Ramsey, The Jilted Jones, Stone People, precum şi de o listă foarte lungă de artişti locali, DJ-i, VJ-i sau performeri.
 
Aşa a ajuns în 2014, în pragul unei ediţii aniversare care a fost schiţată de la prima pagină de agendă ca fiind una „de perspectivă”, dar care să păstreze viu spiritul S.L.R.
 
Forma finală după 2 luni de pregatire intensă? 2 scene, 2 soundsystem-uri, 12 ore de party, 3 headlineri internaţionali, 2 trupe, 9 DJ-i locali.
 
Un eveniment „de la A la Z” sub care se va livra, ca de obicei, un melanj de muzică bună, de la Disco, House, Broken Beats, Garage şi Techno la Hip-Hop, Trap, Bass Music, Grime şi Drum & Bass.
 
Şi pentru că line-up-ul rămâne cea mai importantă parte a oricărui Solid Like Rock, aşa cum mai toţi artiştii invitaţi până acum au călcat pragul Cetăţii în plină ascensiune, şi cei aleşi (cu suficientă atenţie) să poarte emblema S.L.R. anul acesta sunt personaje despre care veţi mai auzi în viitorul apropiat. Cu ei vă facem cunoştinţă în continuare.
 

GUTS (DJ set) – FR

 
Guts este un francez exilat din Paris în Ibiza cu abilităţi supranaturale în materie de producţie de Hip-Hop, Trip-Hop şi Downtempo şi cu al şaselea simţ când vine vorba de „digging” după discuri rare.
Şi-a făcut ucenicia şi şi-a petrecut o mare parte din anii ’90 alături de crew-ul francez de Hip-Hop: Alliance Ethnik, iar din 2007 s-a reinventat ca DJ şi live performer.
În timpul liber se ocupă de conceptele Analog Life – www.analoglife.fr şi Pura Vida Music – www.guts-puravida.bandcamp.com şi de label-ul de care aparţine, Heavenly Sweetness – www.heavenly-sweetness.com.
Seturile sale sunt un blend atent de Hip-Hop, Funk, Soul şi muzică dansantă cu mult groove. La fel va fi şi cel pregătit pentru Solid Like Rock.
 
Guts – Open Wide feat. Lorine Chia / Official Video: www.vimeo.com/95267156
www.soundcloud.com/guts
 

MOONLIGHT BREAKFAST – Live

 
Moonlight Breakfast au răsărit printre trupele locale independente în 2011, din pofta celor patru multi-instrumentişti: Bazooka – producţie, tobe, clarinet; Christie – voce, sampler; Adita – clape, chitară, sampler şi Printzu – bass, chitară electrică; cu un sound personal distinct, definit ca fiind un blend hrănitor de Soul, Jazz, Dance, Electro sau Swing. Pe scurt: Retroelectro.
Prima apariţie pe scenă au avut-o în deschiderea concertului Jamiroquai din 2011, iar de atunci s-au oprit pe line-up-urile Summer Well, Spirit Of Burgas,TIFF 2012, la inchiderea Jocurilor Olimpice de la Sochi şi au bifat un turneu naţional şi un album apărut pe rafturile magazinelor.
Pentru ediţia 2014 de Solid Like Rock, Moonlight Breakfast propun un show complet audio-video alături de Les Ateliers Nomad.
 
Moonlight Breakfast – My Baby / Official Video: www.youtube.com/watch?v=j8JQiIJ3EhU
 

BORROWED IDENTITY – D

 
Puţini ştiu că deşi este stabilit în Germania, Borrowed Identity „împrumută” de fapt o identitate românească.
La doar 23 de ani, produce o specie cultă de House, influenţată de „beatsmiths” legendari ca Moodyman, Larry Heard, Robert Hood sau Basic Channel, lansată la label-uri ca Mistress, Quintessentials sau FINA şi cu care a reuşit să trezească atenţia unor DJ-i ca M.A.N.D.Y,  Move D, Delano Smith sau DVS1 şi întregii comunităţi Resident Advisor.
Atunci când mixează se mulează uşor pe publicul din faţa sa, împletind „sound-uri” 4/4, Disco, House sau Techno.
 
www.soundcloud.com/borrowed-identity
 

GOLAN – Live

 
Golan este un band format din trei artişti cu background-uri diferite: Alex, Charlie şi Ernesto, ale căror cunoştinte muzicale se combină de la sine, armonios.
Se folosesc de instrumente, live sampling şi DJ-ing pentru a reproduce experienţa Golan: un „sound” electronic în egală măsură lejer, melodic, dar şi foarte, foarte dansant.
În ultima perioadă i-aţi putut vedea alături de Nightmares On Wax în UNArte şi în cadrul ElectroSUNETE alături de Rodion GA.
 
Golan – live@ GOOD LIFE, Bucharest: www.youtube.com/watch?v=0qnQnFbfS30
www.soundcloud.com/golansound
 

MY PANDA SHALL FLY (DJ set) – UK

 
Suren Seneviratne, pe numele real, este un DJ, un live performer şi un artist vizual excentric din Sri Lanka, stabilit în South London. Produce muzică plecând de la o obsesie puternică pentru UK Garage-ul anilor ’90 şi pentru muzica experimentală.
Sub numele My Panda Shall Fly a lansat EP-uri în ultimii 3 ani la Tape Club şi Creaked Records, printre altele, materiale cu care a captat atenţia unor label-uri şi publicaţii de profil ca: Ninja Tune, Audio Doughnuts, Hyponik, Sonic Router, FACT Magazine sau XLR8R şi pe baza cărora a fost invitat să mixeze la Tate Modern, Boiler Room, Just Jam sau în cadrul London Fashion Week. Ca DJ, preferă întotdeauna o selecţie solidă de UK Garage, Grime şi Bass Music mixată de pe vinil.
 
My Panda Shall Fly & Adventure Elephant – Opening Brace / Official Video: www.youtube.com/watch?v=XinQmqZoQT8
www.soundcloud.com/mpsf
Audio Doughnuts & Ninja Tune Interview: www.youtube.com/watch?v=z-VBoj2cv-c
 
Alături de ei vor mixa 9 DJ-i locali în care avem mare încredere: BULLY, DEX, ALT OM, BURNER GREENE, DJUBEI, BASK, JB, VRT şi TONÉ.
 
Start-ul ediţiei de anul acesta Solid Like Rock se dă sâmbătă, pe 14 iunie în Cetatea Braşovului, de la ora 21:30.
 
 
__________
Preţ Bilete:
Avans : 30 RON
La intrare: 50 RON
 
Biletele sunt disponibile pe: bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro şi în magazinele Germanos.
De asemenea, biletele se găsesc şi pe site-urile: biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro şi în următoarele magazine partenere Biletoo: în reţeaua magazinelor Flanco – Naţional (pentru Braşov: Flanco – Braşov USC, Bulevardul Gării, Complex Unirea Shopping Center, Etajul 2; Flanco – Braşov Carrefour, Calea Bucureşti, nr.105), Librăriile Adevărul – Naţional (pentru Braşov: Librăria Adevărul Braşov, Str. Michael Weiss, chiar în centrul istoric al oraşului).
Bucureşti: Librăria Mihai Eminescu, Palatul Naţional al Copiilor, Magazinul Muzica, Cinema Patria, Sala Palatului, Metrou Piaţa Unirii 1.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here