Sondaj IRES – România în pandemie: Raed Arafat, personalitatea în care românii au cea mai mare încredere

Articol preluat de pe site-ul HotNews.ro

0
212

Raed Arafat este personalitatea publică în care au încredere peste trei sferturi dintre români (78%), cota președintelui Klaus Iohannis fiind la jumătate (39%), potrivit unui sondaj IRES, realizat în perioada 7-8 aprilie.

Găsiți sondajul integral aici (click).

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, se bucură de încredere a 37% dintre cei chestionați, în timp ce în premierul Ludovic Orban și în ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, spun că au încredere aproape un sfert dintre participanții la studiu (24%, respectiv 26%).

În Raed Arafat au încredere ridicată votanții PNL, PSD și cei ai altor partide fiind creditat cu încredere mai scăzută din partea votanilor Alianței USR+PLUS sau din partea indecișilor sau a celor care nu răspund sau care nu votează la alegerile parlamentare.

Respondenții care declară că votează la alegerile parlamentare cu PNL sunt cei care au încredere ridicată în președintele Klaus Iohannis.

Armata se află pe primul loc în instituțiile în care românii au cea mai mare încredere, 84% dintre participanții la studiu declarând că au multă și foarte multă încredere în această instituție. Trei sferturi dintre români au multă și foarte multă încredre în IGSU, mai bine de două treimi în Comitetul Național pentru Situații de Urgență.

Puteți citi articolul în întregime aici: https://www.hotnews.ro/stiri-esential-23828787-sondaj-ires-romania-pandemie-raed-arafat-personalitatea-care-romanii-cea-mai-mare-incredere-cota-iohannis-orban.htm

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here