Sorin Cîmpeanu: „Îmi place să cred că părinții înțeleg că dacă elevii nu merg la școală, nu merg nici la mall”

Articol preluat de pe site-ul Digi24

0
141

Sorin Cîmpeanu: „Îmi place să cred că părinții înțeleg că dacă elevii nu merg la școală, nu merg nici la mall”Ministrul demis al Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat la Digi24, că deși există cazuri de îmbolnăvire cu Covid în rândul elevilor și profesorilor, media infectărilor în școală este sub media națională. Acesta a precizat că viteza de creştere a numărului de infectări a scăzut în această săptămână, motiv pentru care trecerea în online nu se justifică în toată cazurile.

„Îmi place să cred că în acele şcoli în care activitatea cu prezenţă fizică este suspendată, părinţii copiilor înţeleg că, dacă nu merg la şcoală, nu merg în colectivitate, nu merg nici în alte locuri precum mall-uri. Dacă au trecut în online înţeleg că vor să stea acasă ca să evite pericolul de infectare”, a spus Cîmpeanu, la Digi24.

Puteți citi articolul în întregime aici: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/cimpeanu-imi-place-sa-cred-ca-parintii-inteleg-ca-daca-elevii-nu-merg-la-scoala-nu-merg-nici-la-mall-stau-acasa-evita-pericolul-1700407

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here