SOUNDART FESTIVAL 2020 te invita si la extra-activitati: lansare de carte „Sapte din sapte”, targ de viniluri, expozitie de arta grafica & more

0
57
Saptamana viitoare, revine in atentia publicului, cu forte proaspete de martie, o noua editie SOUNDART FESTIVAL, cea cu numarul IV! Pe langa cele 12 formatii din cadrul evenimentului, care vor concerta in perioada 13 – 15 martie in Quantic Club, SoundArt Festival 2020 va asteapta si cu o serie impresionata de extra-activitati, precum o lansare de carte, un targ de viniluri, o expozitie de arta grafica, bazata pe concursul Sound on Paper, si diverse standuri de merchandise.
De asemenea, pe 6 martie 2020, Encore Club va invita la o petrecere warm-up a festivalului unde se pot castiga doua invitatii.

https://www.facebook.com/events/2539074046307123/

Biletele si abonamentele pentru SoundArt Festival 2020 pot fi achizitionate la oferta de presale pe iabilet.ro.

 • Bilete SoundArt Festival 2020 ziua I – 40 RON – The Dead Creed, ARAC Ensemble
 • Bilete SoundArt Festival 2020 ziua II – 90 RON – Contraband X, Saver, Eyes To Argus, Belzebong, Green Carnation
 • Bilete SoundArt Festival 2020 ziua III – 90 RON – Beauty and the Rat, A Broken Design, Allochiria, Roadkill Soda, Truckfighters
 • Incepand cu prima zi a festivalului abonamentele si bilete vor putea fi achizitionate si din Quantic Club la urmatoarele preturi: Abonament – 200 RON, bilet ziua I – 50 RON, bilet ziua II -120 RON, bilet ziua III – 120 RON.

Mihnea Cristian Badea, nume legat de Soundart Festival, OST Mountain Fest sau Cavalleria Events, debuteaza la 48 de ani in poezie, cu un volum cat o lama de ras (sau de cutit zimtat?).

„Sapte din sapte” reprezinta si un act scriptic si grafic cu semnificatie: nu mai e vremea autocunoasterii, revolta s-a distilat fin, nu mai e timp pentru descoperire, ci pentru ironia bine tintita. Tusele personale fac totul sa para mici scrijelituri pe peretii varuiti deja. Ca o pecete, grafica adauga scrisului greutate. Avem o carte-construct, fara pretentia unui cub-poveste, dar suficient de usor de (dez)asamblat pentru a-i gasi miza autoironica.

Volumul este lansat de editura Casa de Pariuri Literare in prima zi a evenimentului.

Totodata, SoundArt Vinyl Fair ofera pasionatilor peste 1000 de titluri din toate subgenurile rock si metal, dar si alte genuri muzicale importante in cadrul festivalului, in fiecare seara, intre 12 si 15 martie.

https://www.facebook.com/events/1133757636997842/

Concursul ‘Sound On Paper’ este organizat de OST CULTURAL EVENTS  in parteneriat cu CAVALLERIA EVENTS si face parte din proiectul  SOUNDART FESTIVAL care isi propune sa dezvolte reflectia personala a artistilor  asupra legaturii dintre sunet si imagine.

Obiectivul este ca participantii sa creeze un poster care sa ilustreze o idee si sa transmita un mesaj clar in legatura cu urmatoarele teme si nu numai: Materializarea sunetului in imagine; Reprezentarea plastica a sunetelor complexe; Muzica in arta plastica.

Vernisajul expozitiei cu cele mai bune lucrari – 13 – 15 martie 2020 in cadrul festivalului.

https://www.facebook.com/events/1241572962695457/

Nu in ultimul rand, publicul va avea la dispozitie un standuri cu merch-ul festivalului, dar si al trupelor.
Abonamentele pot fi achizitionate la oferta de presale la pretul de 170 RON si ofera accesul in cadrul festivalului pentru cele trei zile, 13 – 15 martie 2020.

TRUPE CONFIRMATE:
 • Green Carnation – avantgarde/progressive metal, Norvegia
 • Truckfighters – stoner, Suedia
 • Allochiria – sludge/post-metal, Grecia
 • Belzebong – stoner/doom metal, Polonia
 • Roadkill Soda – stoner/desert rock, Romania
 • ARAC Ensemble – neo-dark folk, Romania
 • The Dead Creed – acoustic death-doom, Grecia
 • Eyes To Argus – experimental post-rock, Malta
 • Saver – sludge/post metal, Norvegia
 • A Broken Design – hard rock/stoner rock, Malta
 • Contraband X – groove/progressive metal, Romania
 • Beauty and the Rat – post-grunge/stoner metal, Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here