Stand-up comedy de calitate: Rob Schneider, în premieră în România

0
62

Rob Schneider 1 februarie 2016Vești bune pentru iubitorii de stand-up comedy. Pe 1 februarie 2016, Rob Schneider va susține în premieră un show la Cinema Patria din București (ora 21.00). Evenimentul este organizat de German Quality Entertainment. Biletele costă: 120, 160, 280 lei (include un poster cu artistul).

Acestea sunt disponibile online pe:

bilete.ro sau in Oficiile Postei Romane si magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro si magazinele Germanos;

eventim.ro;

myticket.ro si magazinele Diverta;

bilet.ro si prin reteaua Tui Travel si Teatrul National.

DESPRE ROB SCHNEIDER

Robert Michael „Rob” Schneider, nascut pe 31 octombrie 1963, in San Francisco (California, SUA), este un cunoscut actor american nominalizat la Premiile Emmy, apreciat la nivel international, cu precadere ca actor de comedie, dar si ca scenarist sau regizor.

Veteran al scketch-urilor de pe postul NBC cu Saturday Night Live (1975), Rob Schneider a patruns rapid si bine in industria filmelor, avand de atunci o cariera de succes. Cunoscut pentru replica: You can do it! (poti sa o faci!) si bun prieten cu Adam Sandler au colaborat, printre altele, la filmele: Martians Go Home! (1990), The Hot Chick (2002), The Animal (2001), Little Nicky (2000) si Big Daddy (1999), dar si in comediile: Deuce Bigalow: Male Gigolo (1999) si Grown Ups (2010).

In momentul de fata, Schneider a semnat cu TRiCon Films and Television pentru serialul de comedie TV: Real Rob. Cele 8 episoade au fost autofinanate, au fost regizate si scrise impreuna cu sotia din viata reala, producatoare mexicana de televiziune Patricia Azarcoya.

„Real Rob” vine la doi ani după „Rob”, sitcomul CBS care a fost scris, produs si jucat de Schneider. Premiera lui „Rob” a avut o audienta de 13,5 milioane de telespectatori, media fiind de 11 milioane de telespectatori la cele 8 episoade.

In momentul in care CBS a ales sa nu se mai implice, Schneider a spus deschis:”unsprezece milioane de telespectatori nu sunt indeajuns pentru ei, uite ca este suficient pentru mine! Il voi face eu!

Schneider este primul actor care a scris, produs, a jucat, regizat si a finantat un sezon intreg al unui show de televiziune. Al doilea sezon al seriei „Real Rob” a inceput productia in aceasta vara.

In prezent, Schneider filmeaza la The Ridiculous Six cu Adam Sandler. The Ridiculous Six va fi primul film artistic distribuit de Netflix. Acest film marcheaza colaborarea cu numarul optsprezece dintre Sandler si Schneider si o prieteneie de peste 25 de ani. Casa de productie a lui Sandler, Happy Madison, a produs cateva filme scrise de acesta si in care a jucat Schneider, aici incluzand Deuce Bigalow: Male Gigolo, un mare succes la acea vreme, in 2000.

Rob Schneider a aparut in 50 de filme cu incasari de peste 2.6 miliarde dolari doar in America de Nord. A jucat alaturi de Sylvester Stallone, Rachael McAdams, Steve Buscemi, David Carradine, Jean-Claude Van Damme, Kelsey Grammer, David Spade, Kevin James, Chris Rock si M. Emmet Walsh printre multi altii.

In 2009, după o pauza de aproape douazeci de ani, Schneider a facut intoarcerea la stand-up comedy. A lansat doua albume de atunci, Registered Offender and Soy Sauce si the Holocaust, primind critici pozitive in turneele sale de comedie la nivel international.

Debutul sau in comedie a inceput din vremea adolescentei. Schneider scria glume, unele foarte bune in timpul liceului si, peste putin timp, urma sa urce pe scena unor cluburi de comedie locale, cum ar fi “Holy City Zoo”, club devenit celebru dupa ce actorul Robin Williams a tinut cateva show-uri. Prima sa aparitie notabila in cariera a fost in 1987 cu David Letterman Show. In 1989, Lorne Michaels l-a vazut pe Schneider in aparitia de pe HBO din „13th Annual Young Comedians Special” si l-a angajat scenarist pentru „Saturday Night Live”. Rob a realizat scketch-uri memorabile cu Charlton Heston, John Malkovich, Macaulay Culkin, Christopher Walken, Jeff Goldblum, Joe Pesci si multi altii. Ca parte a personalului scris SNL, Schneider a fost nominalizat la trei premii Emmy si a castigat un premiu Peabody.

Schneider, nascut si crescut in California de Nord, a fost toata viata fan basseball, San Francisco Giants. Rob locuieste in momentul de fata in Los Angeles cu sotia sa, Patricia si fiica lor Miranda.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here