Start! Gala Premiilor UNITER 2016

0
12

gala uniter aAstăzi lansăm campania de promovare a artiştilor aflaţi în competiţie la Gala Premiilor UNITER. O campanie interactivă ce oferă posibilitatea publicului să fie mai aproape de concurenţi şi să-i susţină cu un simplu click.
Ca şi anul trecut, trei sunt etapele campaniei:

  • Artiştii în competiţie!
  • Pentru tine cine e câştigătorul? Susţine-ţi favoritul din 15 aprilie pe site-ul uniter.ro
  • În 9 mai află câştigătorul.

Începem astăzi prin scurte prezentări video pentru fiecare dintre cele 11 categorii de premiu – „Artiştii în competiţie!”. Să-i cunoaştem mai bine şi apoi, în 15 aprilie, să putem întreba „Pentru tine cine e câştigătorul?” şi să spunem START VOT!
 
Tot din 15 aprilie pagina de facebook şi site-ul UNITER vor fi invadate de mesaje prin care alţi artişti încurajează pe cei aflaţi în competiţie în cursa pentru trofeul UNITER. Intervenţii care fac competiţia mai frumoasă şi mai incitantă.
 
Începând de astăzi, vă invităm să fiţi alături de noi şi de artiştii aflaţi în competiţie prin preluarea, difuzarea şi postarea pe toate canalele media a informaţiilor referitoare la Gala Premiilor UNITER.
 
10 premianţi, 32 de nominalizaţi şi peste 500 de invitaţi din Bucureşti şi din ţară sunt aşteptaţi în data de 9 mai la Teatrul „Regina Maria” din Oradea pentru a sărbători performanţa în Teatrul românesc în cadrul Galei Premiilor UNITER. Spectacolul-eveniment va începe la orele 21.00 şi va fi transmis în direct pe TVR1, Radio România Cultural şi online pe www.tvr.ro şi www.uniter.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here