Sarmalele Reci şi Flaviu Crişan la Psihologul muzical (ediţia 705 – 2.04.2016)

0
413

Este o ediție cu mai multe părți. Debutează cu regretatul Gică Petrescu (născut pe 2.04.1915) și continuă cu întâlnirea cu Sarmalele Reci, în formulă restrânsă, adaptată condițiilor de radio: Zoltan Andras, acordeon, vocal, Emil Viciu, chitară, Săteanu Vlad, chitară  bas. Cei trei au venit împreună cu Flaviu Crișan, actor  cu care colaborează în ultima vreme . El a fost cel care s-a ocupat și de programarea întâlnirii de la RRA. Proiectul  ”Sarmalele Reci unplugged” va fi prezentat integral la Teatrul de pe Lipscani pe 14.04, așa că a fost o bună repetiție cu un public ascultător și întrebător. N-au primit răspuns chiar toate întrebările, dar atmosfera a fost plăcută, iar cântările au mers la sufletul celor de acasă. Albumul ”Haos.ro” din 2012 va fi urmat curând de un altul. S-au cerut piese din trecut, astfel că  unele dintre solicitări s-au auzit live.

Zoltan Andras
Zoltan Andras

Veți asculta discuții atractive  despre viața concertistică, despre vânzările de disc, depre talent-show-uri despre muzica momentului ș.a.m.d. Se vor auzi și artiști propuși de invitați: Frank Zappa, My Chemical Romance, Al Jarreau, Led Zeppelin ș.a.

Interviul de aproape 30 de minute cu Alessandro Safina (aveți și un salut special din partea tenorului italian pentru toți prietenii R.R.A.)  este difuzat în două părți, ca și Topul Sentimental cuGianni Morandi. Primele clasate au fost 1. In ginocchio da te, 2. Scende la pioggia, 3. Uno su mille.

Agenda pop-rock a mai inclus piese cu Goodbye To Gravity, Patrick Bruel, SIA, Marco Sfogli (chitarist valoros care va cânta pe 20.04. la București), Emmylou Harris, Jeff Buckley, Joey & Rory ș.a.

Audio:

Selecţia mesajelor:

Emil Viciu
Emil Viciu

Ionut Ratoi Vă salut si va ascult(toată noaptea), cu mult drag din Nürnberg. Sunt tură de noapte.
Marius, metalfan Bun regăsit! Cu bucurie vă anunţăm că deja am cumpărat bilete la concertul Megadeth! Şi la Hollywood Vampires! Luni vom cumpăra şi la Iron Maiden… iniţial vroiam să luam un abonament la Rock The City dar… e cam piperat preţul, aşa că renunţăm fără probleme la Muse.
Arici Ţepos Bun venit Sarmalele Reci! Ce mă bucur că vom avea şi muzică live în această noapte!. Ce coincidenţă… De vreo două săptămâni fredonez „Ţara te vrea prost”… O veţi cânta live în această noapte? 🙂
Vicky Eu mi-am cumpărat la Iron Maiden… acum încerc să fac rost de bani pentru Hollywood Vampires, Scorpions… Grea viaţa de rocker!
Niko, Milano Şi eu vin în România în vacanţa de vară! Am cumpărat bilet la Queen, Hollywood Vampires, Iron Maiden, Scorpions, Megadeth.
Mona Bun venit Sarmalele Reci! A fost o vreme cam lungă în care nu am mai auzit nimic despre voi… De ce nu mai apăreţi la TV?
Flavius Toader Salutari si din Michigan va ascult cu plăcere. In drum spre Toronto!!
George, Los Angeles Aş vrea să îi întreb pe băieţi dacă au fost influenţaţi de britpop sau brit rock? Şi dacă da, care sunt artiştii sau trupele din zona aceasta care au însemnat ceva pentru voi?

Vlad Săteanu
Vlad Săteanu

Mihai – Bucuresti Va salut cu respect ! Ascult de mult emisiunea dumneavoastra si vreau sa va felicit pentru ea! Invitatii sunt de exceptie! Daca au timp, as vrea sa ii ascult cantand melodia „Violeta”. Multumesc !
Gheorghitä Dobre Or fi Sarmalele reci/ Dar in suflet dau cäldurä/ Cänd pe tine te intreci/ Ascultändu’i pe… mäsurä! Cu drag.
Tania, Ucraina Mă bucur că i-aţi invitat pe băieţi! Aş vrea să îi întreb dacă îi interesează Eurovisionul?
Sabina Habar n-aveam că în trecut televiziunile difuzau concerte….
Codruţ Oprişan Gasca de la bloc a fost piesa reprezentativa a generatiei mele – 46 ani.
Teodora Întrebare pentru toţi invitaţii: acceptă uşor să dea interviuri? În ce relaţii sunt cu presa?
Andreea Moldovan Din păcate, generaţia tânără nu mai are răbdare, vrea să ardă etapele. Dacă ar putea să ajungă din dormitorul lor direct pe o scenă în faţa a 50.000 de oameni, e perfect! Vor succes rapid! Din păcate pentru ei, mulţi nu au nimic de spus. Dacă artistul nu are baza unui mesaj, dacă nu îşi asumă statutul de lider de opinie, nu poate rezista în timp!
Cătălin Spriţ de vară este piesa mea preferată! Mulţumesc!
Vio Volo Sunt fercit ca avem pareri asemanatoare despre spectacolele TV. Din aceasta cauza aleg terapia psihologului muzical.
Mălina, Timişoara O ediţie deosebită! Mă miră puţin că ascultătorii dvs nu sunt entuziasmaţi de concertul Maroon 5… Nu a spus niciunul că şi-ar fi cumpărat bilet… Cum e posibil?

Flaviu Crişan
Flaviu Crişan

DarkAngel Mulţumesc pentru Goodbye To Gravity!
Simona, metalfan Ce drăguţ este Alessandro!
Crina Wow! Nu credeam că este atât de deschis şi plăcut! Felicitări pentru interviu!
Ana, Roma Mare bucurie mi-aţi făcut cu acest interviu! L-am văzut în concert de 7 ori: o singură dată în România, de 4 ori la Moscova şi de 2 ori la Kiev. Excepţional artist!
Ramona Hopa! e prima dată când aud un artist italian spunând că regretă că a fost la Sanremo!
Raluca Tu Buna seara, Rotting Christ cânta melodia.
Ankka Iorgu Excepţional artist! Superb interviu! Sper din tot sufletul să reuşiţi un interviu şi cu Andre Rieu! Mulţumesc încă o dată!
Niko, Milano Am avut ocazia să-l întâlnesc pe Gianni Morandi la Bologna… Eram în parc cu câţiva prieteni şi l-am văzut alergând. L-am întrebat dacă putem alerga cu el şi a fost foarte drăguţ şi ne-a lăsat. Aşa că am alergat vreo 500 m… după care ne-am prăbuşit pe iarbă. La final, a venit la noi, după ce şi-a terminat cursa, şi am stat de vorbă vreo 30 de minute. E foarte deschis şi prietenos.
DeeDee, 19 ani, Bucureşti Nu-l ştiu pe Safina, dar îmi place interviul! Oare cum ar fi dacă aţi face un interviu cu Sia sau cu Rihanna? Aş fi în al 9-lea cer de bucurie!!
Amna, 17 ani Super interviu! Nu pot decât să-mi imaginez cât de tare ar fi un interviu cu Sia!! Vă rog  mult să cereţi organizatorilor să faceţi interviu cu Sia! E o artistă bestială!!
Irina Excelent interviu! Vă mulţumesc!
Magda Toto Cutugno poate fi mândru! Cântă foarte bine piesa lui!
DeeDee Super piesă! Excelentă voce! Mulţumesc pentru Sia!
Alina, Arad Da, dle Partoş. Eu vă înţeleg… Dar gândiţi-vă câte doamne şi domnişoare v-ar fi profund recunoscătoare pentru un interviu cu Johnny Depp… 🙂
Cristina, metalfan Mulţumesc pentru Jeff Buckley! Mi-a plăcut albumul lui!
Adryan, Sydney Unul dintre puţinele coveruri reuşite! Mi-am cumpărat acum 3 zile albumul lui Jeff Buckley!

sursa (pentru audio): Radio România Actualităţi

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here