Stefan Banica lanseaza “Cand nu vezi” in exclusivitate, pe Zonga

0
62

Stefan Banica la Psihologul muzical
Stefan Banica la Psihologul muzical

“Cand nu vezi” este noul single Stefan Banica, lansat astazi si reprezinta o frumoasa declaratie de dragoste cu un mesaj sensibil, interpretata in maniera unica a artistului.
Cu muzica si versuri ce poarta semnatura lui Stefan Banica,Cand nu vezi” este un cantec diferit fata de cele lansate pana acum de artist, ce surprinde cu un sound fresh, aparte. Este o piesa de suflet in care se poate regasi aproape oricine si care va merge direct la inimile ascultatorilor!
Atunci cand nu esti constient, cand nu esti conectat in mod real la ceea ce ti se intampla in viata ta, poti pierde un tren pe care sa nu-l mai intalnesti apoi niciodata. Noul meu single – „Cand nu vezi” – este o metafora, in care se regaseste aceasta stare. Iar textul piesei poate fi luat separat, daca vreti, si ca o poezie. Sper sa va placa.” – Stefan Banica
Cel mai recent single Stefan Banica“Cand nu vezi”va putea fi ascultat incepand de astazi la radiouri si este disponibil online, in exclusivitate, pe Zonga in perioada 9-15 februarie, accesand link-ul urmator: http://www.zonga.ro/song/yhxfj3lzvs88?asculta
Pe 4 si 5 martie, Stefan Banica va canta in premiera noul sau single – “Cand nu vezi” – la concertele acustice “Te iubesc, femeie!”, ce vor avea loc la Circ & Variete Globus Bucuresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here